Doğuma Hazırlık cinsiyeti çok merak ediyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım ben kıza benzettim alt tarafta çıkıntısı yok gibi :) yinede yanıltmak istemem tabikide inşallah gönlüne göre olur sağlıkla alırsın kucağına :)

kızlar bugün doktora gittim kıza benziyo ama öbür aya kesinleştirelim dedi tam göstermemiş çatlıycam sonunda bu doktorla

Kızlar nazlı oluyor canım :) Rabbim gönlüne göre versin sağlıkla inşallah :)

iyi akşamlar kızlar bugün ögrendim kızım olucak inşallah kesin gördük.belirtilerim erkek gibiydi karnım sivri top yutmuş gibi çin takvimi erkek diyodu kusmam olmadı sagımda oynuyo kıpırdıyodu erkek sandım ama allaha şükür gönlümdeki kız olcak inşallah 2oglum vardı sonkam kız inşallah

kızımın ilk kalp atışı 163tü oglumda 138 ilk resmi kesenin sagına yapışıktı oglum soluna yakındı merakla bekleyenlere duyrulur ben çok çektim merakımdan

iyi akşamlar kızlar bugün ögrendim kızım olucak inşallah kesin gördük.belirtilerim erkek gibiydi karnım sivri top yutmuş gibi çin takvimi erkek diyodu kusmam olmadı sagımda oynuyo kıpırdıyodu erkek sandım ama allaha şükür gönlümdeki kız olcak inşallah 2oglum vardı sonkam kız inşallah
Demekki ben doğru tahmin etmişiim :KK49:
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım :)

Back
X