Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sehzade doğuracağım dememiş ilk pipisini hissedermiyim diye de sormamış erkek ve kız bebekler değişkenlik gosterebiliyorlar kızlar daha hareketli olurken erkekler daha az oynuyor bilmiyorsanız öğrenin lütfen..Pardon, sehzademi doguruyorsun? Oglan bebek, kiz bebek, hareket his etmekte niye fark etsin? Ilk pipisini hisedeceginimi dünüyorsun?
![]()
17.haftamda hissetmiştim canım sandalyede bacaklarımı karnima çekip otururken vajinanın yukarisindan bi kalp atışı gibi vuruş hissetim ve şok oldum ondan sonra devamı geldi zaten çok şükürMerhabalar ;
16+3 günlük hamileyim . Allah nasip kısmet ederse oğlumuz olucak . Henüz ilk gebelik bu haftalarda hareketlerini hissetmeyeceğimi söylemişlerdi . Merak ediyorum sizler ne zman hissettiniz? Nasıl bir his ? Nasıl hissettiriyor yani kendini küçük melekler☺
Sehzade doğuracağım dememiş ilk pipisini hissedermiyim diye de sormamış erkek ve kız bebekler değişkenlik gosterebiliyorlar kızlar daha hareketli olurken erkekler daha az oynuyor bilmiyorsanız öğrenin lütfen..
Merhabalar ;
16+3 günlük hamileyim . Allah nasip kısmet ederse oğlumuz olucak . Henüz ilk gebelik bu haftalarda hareketlerini hissetmeyeceğimi söylemişlerdi . Merak ediyorum sizler ne zman hissettiniz? Nasıl bir his ? Nasıl hissettiriyor yani kendini küçük melekler☺
Amin insAllah canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllahSagolun darısı tüm hamile olanlara inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza❤
Amin inşallah canımAmin insAllah canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah![]()