Doğuma Hazırlık Cinsiyeti hakkında fikriniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kartal-Anne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2018
37
14
3
36
kızlar, ikinci bebeğim ve cinsiyetini çok merak ediyorum. Sağlıklı olsun tabi ama insan merak ediyor işte :)

Eklentiler

• C638D85A-F2AA-47A1-90B8-F4E5C61143D4.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 189
Doktor bugün kıza benziyor dedi. Sağlık olsun tekrar teşekkür ederim
Seni ümitlendirmek istemem ama nubu bile erkek gibi yakınlaştırıp baktım uç kısmı havada. Kafa yapısı zaten erkek gibi ama kafa yapısı teorisi aldatıcıdır diyorlar. İkili test yaptırdın mı, sonuçları elinde mi?

Almanyadayım ve doktor ikili testi gerek görmediği için yaptırmadım. Ya aslında tüm belirtilerim erkek bebeğe uygun. Hiç bulantım olmadı vs
Kısmet artık

Almanyadayım ve doktor ikili testi gerek görmediği için yaptırmadım. Ya aslında tüm belirtilerim erkek bebeğe uygun. Hiç bulantım olmadı vs
Kısmet artık
Hayırlısı olsun canım. Bugün usg fotosu verdi mi?
Kesinleşince buraya yazıp beni de etiketlersen sevinirim.

Evet şimdi görünüyor. Bu sefer belden yukarısının fotoğrafını vermiş. Haklısın ama yüzü de kız bebeğe benzemiyor. Hadi bakalım sen bizi ilerleyen günlerde bilgilendir ben de çok merak ettim

Evet bende öyle hissettim yoksa cinsiyet takıntılısı değilim ama içimdeki his çok başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…