- 29 Haziran 2018
- 37
- 14
- 3
- 36
- Konu Sahibi Kartal-Anne
-
Başka görüntü yok mu canım bilemedim şimdi erkek gibi sanki :)kızlar, ikinci bebeğim ve cinsiyetini çok merak ediyorum. Sağlıklı olsun tabi ama insan merak ediyor işte :)
Teşekkür ederim canım maalesef en net resim buBaşka görüntü yok mu canım bilemedim şimdi erkek gibi sanki :)
Erkek bebeğe benzettim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahpikolata78 acaba bu resimde bişey belli mi
İnşallah canım bir kızım var. Hayırlısı olsun yeterki sağlıklı olsunlarErkek bebeğe benzettim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Zaten kafa yapısında yola çıkarak erkek siye düşündüm. Umarım doğru tahminde bulunmuşumdur. Allah gönlüne göre versin inşallah canımpikolata78 acaba kafa yapısı için de yorum yapabilir misiniz?
Zaten kafa yapısında yola çıkarak erkek siye düşündüm. Umarım doğru tahminde bulunmuşumdur. Allah gönlüne göre versin inşallah canım
Seni ümitlendirmek istemem ama nubu bile erkek gibi yakınlaştırıp baktım uç kısmı havada. Kafa yapısı zaten erkek gibi ama kafa yapısı teorisi aldatıcıdır diyorlar. İkili test yaptırdın mı, sonuçları elinde mi?Doktor bugün kıza benziyor dedi. Sağlık olsun tekrar teşekkür ederim
Almanyadayım ve doktor ikili testi gerek görmediği için yaptırmadım. Ya aslında tüm belirtilerim erkek bebeğe uygun. Hiç bulantım olmadı vsSeni ümitlendirmek istemem ama nubu bile erkek gibi yakınlaştırıp baktım uç kısmı havada. Kafa yapısı zaten erkek gibi ama kafa yapısı teorisi aldatıcıdır diyorlar. İkili test yaptırdın mı, sonuçları elinde mi?
Teşekkür ederim artık bekliyoruz bakalım :)Kese fasulyeye benziyor erkek gibi geldi bana da ,hayirlisi olsun tabi
Hayırlısı olsun canım. Bugün usg fotosu verdi mi?Almanyadayım ve doktor ikili testi gerek görmediği için yaptırmadım. Ya aslında tüm belirtilerim erkek bebeğe uygun. Hiç bulantım olmadı vs
Kısmet artık
Bu resmi verdi bugün :) ben yüzünü de kıza benzetemedim sankiHayırlısı olsun canım. Bugün usg fotosu verdi mi?
Kesinleşince buraya yazıp beni de etiketlersen sevinirim.
Resim yüklenmemiş canımBu resmi verdi bugün :) ben yüzünü de kıza benzetemedim sanki
Şimdi oldu galiba :)Resim yüklenmemiş canım
Evet şimdi görünüyor. Bu sefer belden yukarısının fotoğrafını vermiş. Haklısın ama yüzü de kız bebeğe benzemiyor. Hadi bakalım sen bizi ilerleyen günlerde bilgilendir ben de çok merak ettimŞimdi oldu galiba :)
Evet şimdi görünüyor. Bu sefer belden yukarısının fotoğrafını vermiş. Haklısın ama yüzü de kız bebeğe benzemiyor. Hadi bakalım sen bizi ilerleyen günlerde bilgilendir ben de çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?