Doğuma Hazırlık Cinsiyeti için lütfen bilgi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Esma0972

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
5
2
16
45
Herkese merhabalar 14 haftalık hamileyim ancak doktor cinsiyet tahmininde bulunamadı hala lütfen bu ultrason görüntüsünü yorumlayabilen varsa acil yorum yazsın.şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 137
  • image.webp
    image.webp
    21 KB · Görüntüleme: 115
Genital nub teorisine göre genitalde iki paralel çizgi varsa kız bebek bunda var gibi duruyor ama biraz daha incelendigim de erkek olma ihtimali daha yüksek gibi geldi daha net olan bi görüntülü var mı

Genital nub teorisine göre genitalde iki paralel çizgi varsa kız bebek bunda var gibi duruyor ama biraz daha incelendigim de erkek olma ihtimali daha yüksek gibi geldi daha net olan bi görüntülü var mı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 100
Ben aynı fotoyu biraz daha yakından çektim birkere daha bakabilirseniz ve yorum yazarsanız sevinirim

Birde elimde bu görüntü var birde buna bakarsanız sevinirim herkese teşekkürler.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 115
Yok yok bu erkek degil kız allah saglıklı bi şekilde kucagınıza almayı nasip etsin

doktorunuz ne dedi, neredeyse 15 haftalık bir şey söylemiştir heralde, bizim yanılma payımız yüksek ama 15. haftada doktorun yanılma payı az

Doktor kız diyemem erkek için beklemek lazım 2 hafta daha. Aslında erkek olmasını istiyorum.Çok sabırsızım. Herkese teşekkürler

Merhaba benim bebeğim içinde yorum yapabilirmisiniz 🤗 çok meraktayız 2 erkeğimiz var 😁bu görüntü 11 haftalık bir görüntü yorum yaparsanız sevinirim teşekkürler

Eklentiler

• Screenshot_20191229-232235_WhatsApp.webp
    Screenshot_20191229-232235_WhatsApp.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 68
Back
X