- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
15 haftalıkkenKızlar haftaya kontrolüm var. 11. Hafta da gideceğim yani. Cinsiyet tahmininde bulunur mu doktorum sizce. Bu hafta öğrenenler oldu mu.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 haftalıkkenKızlar haftaya kontrolüm var. 11. Hafta da gideceğim yani. Cinsiyet tahmininde bulunur mu doktorum sizce. Bu hafta öğrenenler oldu mu.![]()
Mecbur olunca beklersin ben büyük kızımda çarşamba öğrendim pazar doğurdum kesinlikle göstermemiştiAy ben bekleyemem![]()
En güzeli bende oğlumu 16 haftalıkken öğrenmıştim daha erken olunca yanılma payı oluyor16dan önce bakmadı bile16da net söyledi.
20 haftalıkken 1Kızlar haftaya kontrolüm var. 11. Hafta da gideceğim yani. Cinsiyet tahmininde bulunur mu doktorum sizce. Bu hafta öğrenenler oldu mu.![]()
Kızlar haftaya kontrolüm var. 11. Hafta da gideceğim yani. Cinsiyet tahmininde bulunur mu doktorum sizce. Bu hafta öğrenenler oldu mu.
Doktorlar biliyorda kesin net sölemiolar benim ikizdi kalp atışları ikiside farklıydı mesela biri erkek biri kızdı kalp atışlarından bile anlıolar aslındada işte kesin olmadan sölüyen yok sizinkinide az cok artık anlar 3 aylık olmuşsunuz maşallah sağ sağlim alırsınız inş kucağınızaKızlar haftaya kontrolüm var. 11. Hafta da gideceğim yani. Cinsiyet tahmininde bulunur mu doktorum sizce. Bu hafta öğrenenler oldu mu.![]()
Hadi canımMecbur olunca beklersin ben büyük kızımda çarşamba öğrendim pazar doğurdum kesinlikle göstermemişti
Demekk ki bebeğin pozisyonuyla da çok alakalı. Kimi erken kimi geç. Bakalım hayırlısı artık20 haftalıkken 1
Erkeğe benziyor dediler sonra 30 hafta olana kadar hiç göstermedi 30 hafta olunca 100 de 100 erkek oldugunu gördük
İnşallah canımDoktorlar biliyorda kesin net sölemiolar benim ikizdi kalp atışları ikiside farklıydı mesela biri erkek biri kızdı kalp atışlarından bile anlıolar aslındada işte kesin olmadan sölüyen yok sizinkinide az cok artık anlar 3 aylık olmuşsunuz maşallah sağ sağlim alırsınız inş kucağınıza![]()
İnşİnşallah canımMerak ediyorum her anne gibi inşallah gösterir bebeğim
![]()
İnşallah tahminde olsa söyler benim doktorumda14 de öğrendim ben ablaminkine 11 haftada kıza benziyor demisti kızı oldu![]()