Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz..

durugulus

KOREL im hoşgeldin...
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
377
0
96
43
Diğer
selamlar kızlar..
bebğinizin cinsiyetini kaçıncı haftanızda öğrendiniz. ben 16 haftalık hamileyim bu hafta doktor daha cinsiyet için çok erken olduğunu söyledi..bana biraz saçma geldi..merak ettim işte.:çok üzgünüm:

3 aylıkken bazı bebişler gösteriyor..
Ben daha ögrenemedim :( :)
18 haftalığım.Sağlıklı olsunda 2 haftaya kadar inşallah ögrenirim..

evet sağlıklı olsun da..öğrencez eninde sonunda..galiba ultrason cihazındanda farkediyomuş.4 boyutlu renkli ultrasonlarda daha çabuk öğreniliyomuşş..

canım bana 11+3 te erkeğe benziyo dediler
13+4 yine benziyo dediler
18 haftada erkek olduğu kesinleşti
kızımda ise 16. haftada anca öğrenmiştim
aynı doktorda

bende 12 ci haftamda erkek oldugunu ögrendim..cunku cok haraketliydi her şeyi belli oluyo dedi doktor.kendini cok iyi gösterdi dedi.inşallah da degişmezzzzzz

hımm..benim düşündüğüm gibi sonuçlar söylüyorsunuz..doktor bana daha çok küçük şimdi öğrenemezsin deyince şaşırmıştım..16 haftalık neresi küçük..ben 1 hafta sonra yine gidicem artık..

bana 13. hafta kıza benziyor ama sakın alışveriş yapma dedi.
15. hafta kesin kız "pipi falan yok burda" dedi.
ama doktorum renkli ultrason kullanıyor. doktorun ultrasonu da çok önemli cinseyeti çabuk ve doğru söyleyebilmesi için.

Ah bide ben öğrenebilsem. 5 ayım bitti halen öğrenemedim. Bu hafta kontrolüm var bakalım ne diycek tecrübesiz doktorlarım. ıki doktor değiştirdim ikiside birbirinden tecrübesiz valla. bi göremediler kızmı erkekmi :olmaz:

ben 19.haftada ögrenebildim bebegimin cinsiyetini.. doktorum 4 boyutlu ultrasound kullanıyor fakat yinede erken söylemek istemedi. kız bebekleri daha geç söylüyorum dedi. bi hemşire arkadaşımdan da çok şaşırdıgım bişey ögrendim. doktorlar bebegin kız oldugunu kürtajı engelleyebilmek için özellikle daha geç söylüyorlarmış.çünkü böyle vakalarla karşılaşıyorlarmış.bazı aileler kız oldugunu ögrendiklerinde kürtaj isteyebiliyorlarmış. düşünebiliyor musunuz?

Merhabalar

11. haftada erkeğe benziyor dedi doktor bizde gördük pipisini
13. haftada yine erkeğe benziyor dedi yine gördük pipisini
16. haftada evet kesin erkek dedi

zaten doktorum nereye bakacağını biliyordu ve bebeğimin pozisyonuda hep çok güzledi hep açıp gösterdi biz ehiç saklamadı.Ben bile anladım ekranda görünce ve ultrasond anormal siyah beyaz ultrasondu renkli değildi. Ultrason kalitesi önemlidir elbet ama , önemli olan doktorun deneyimi ve nereya bakması gerektiğini bilmesi kızlar.

16. haftada kesinlikle netleşiyor bebeğin cinsiyeti aslında 11. haftadan itibaren görülebiliyor ama kesin demiyorlar.Kız bebekelrde daha geç netleşiyor ve doktorlar dneildiği gibi nedense daha geç söylüyorlar cinsiyetini.

ama ben doktorlara kızmıyorum, yani bazen erken söylenen cinsiyetlerde , sonradan yanıldığı anlaşılınca bir hayal krııklığı oluşuyor ,tahmin söylense bile insan kendini alıştırıyor.Bence bu sebeple doktorlar çok erken teşhisde bulunmuyorlar

ben 19.haftada ögrenebildim bebegimin cinsiyetini.. doktorum 4 boyutlu ultrasound kullanıyor fakat yinede erken söylemek istemedi. kız bebekleri daha geç söylüyorum dedi. bi hemşire arkadaşımdan da çok şaşırdıgım bişey ögrendim. doktorlar bebegin kız oldugunu kürtajı engelleyebilmek için özellikle daha geç söylüyorlarmış.çünkü böyle vakalarla karşılaşıyorlarmış.bazı aileler kız oldugunu ögrendiklerinde kürtaj isteyebiliyorlarmış. düşünebiliyor musunuz?

valla cok uzuldum oyle yapana Allah bır daha hıc evlat vermesınohaoldumsmile

kızlar ben de dun ogrendım 17 hf 4 gn doktor bacak arasında duran yumurtalarını gostererek bakın erkek dedı ama o kadar cok hıkaye dınlemısızkı ben hala emın olamıyorum

Ah bide ben öğrenebilsem. 5 ayım bitti halen öğrenemedim. Bu hafta kontrolüm var bakalım ne diycek tecrübesiz doktorlarım. İki doktor değiştirdim ikiside birbirinden tecrübesiz valla. bi göremediler kızmı erkekmi :olmaz:

canım; üç boyutlu ultrasona girmek için bi kereliğine başka doktora gitsene. Ben meraktan çatlardım valla. kaydirigubbakcemile4

12 haftalıkken ikili test sırasında doktorum %70 erkek demişti. 15.haftayı bitirdiğimde kesin erkek dedi. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inş.opuyorumnanaktan

Dün üçüncü bir doktora daha muayene oldum. Nihayet bebeğimin kesin kız olacağını öğrendim. Oh be dünya varmış !!!!!!!!!

11+5 de erkeğe benziyor dedi...
13+5 de yine erkeğe benziyor dedi...
15+5 de artık kesin erkek dedi...
bence önceki haftalardada biliyordu ama tam emin olamadı...16.haftadan sonra kesin netleşiyor cinsiyet...

Back
X