CİNSİYETİ KAÇINCI HAFTADA ÖĞRENDİNİZ

16.haftamda erkege benziyor ama kizda olabilir yuzde yuz degil dedi 20.haftamda erkek dedi doktorum ama benim doktor emin olmadan konusmaz hayatta bicok doktor 12de bile soyluyor..ablam 12. haftada ogrenmisti..

Bana 11 de kız demeye başladı doktorlar. Bir kaç doktora birden gitmiştim :)
14. Haftada kız oldugu kesinleşti. Belli seyler varmış kız ve erkek çocuğunu ayıran. Onlara bakarak tahminde bulunmuşlardır.

Bana 11 de kız demeye başladı doktorlar. Bir kaç doktora birden gitmiştim :)
14. Haftada kız oldugu kesinleşti. Belli seyler varmış kız ve erkek çocuğunu ayıran. Onlara bakarak tahminde bulunmuşlardır.
BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM SALI GÜNÜ İKİLİ TESTE GİTCEM 11+5 OLACAM İNŞALLAH BİR TAHMİNDE BULUNUR SANMIYORUM AMA :)

Bende merak ediyorum ya pazartesi nasipse 11+3 oluyoruz belli olur mu ki

Genelde doktorlar 11. haftada cinsiyeti görür fakat emin olunamayacak bir hafta aralığında olduğu için söylemezler, çok tecrübeli doktorlar söyler sadece.
Ben 11. haftada öğrenmiştim, cinsiyetinde bir yanlışlık yok henüz.

16. haftada kesinleşir ve net olarak cinsiyetini söylerler.
Az kalmış öğrenmenize, biraz daha dişinizi sıkın derim.
Rabbim hayırlı evlat versin inşallah.

12+6 da öğrendim. Kesin dedi hatta %100 dedi. Ultrasonda çekip verdi ama ben yinede emin olamadım. Salı günü kontrol var tekrar sorucam. Ama en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olmasi...

en önemlisi saglıklı olması tabi ama inanılmaz heyecanlıyım ve çok merak ediyorum cinsiyetini :KK71::KK71::KK71:
haftaya ikili taramamız olacak 11+5 olucaz inş belli olur ozmn :KK46::KK46:

Benm 11+6da devltteki kiz dedi 12+4de ikili tarama icin ozele gittim doktrda radyologda erkek dedii.cok merk edyrm yaaa:)

Back
X