Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM SALI GÜNÜ İKİLİ TESTE GİTCEM 11+5 OLACAM İNŞALLAH BİR TAHMİNDE BULUNUR SANMIYORUM AMA :)Bana 11 de kız demeye başladı doktorlar. Bir kaç doktora birden gitmiştim :)
14. Haftada kız oldugu kesinleşti. Belli seyler varmış kız ve erkek çocuğunu ayıran. Onlara bakarak tahminde bulunmuşlardır.
BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM SALI GÜNÜ İKİLİ TESTE GİTCEM 11+5 OLACAM İNŞALLAH BİR TAHMİNDE BULUNUR SANMIYORUM AMA :)
SORACAĞIMDA DOKTORUM PEK Bİ İLGİSİZ :)İkili testte daha detaylı bakıyorlar. Mutlaka sor.
SORACAĞIMDA DOKTORUM PEK Bİ İLGİSİZ :)
11.haftamda öğrendim benSELAM KIZLAR 11 HAFTALIK HAMİLEYİM CİNSİYETİ ÇOK MERAK EDİYORUM NE ZAMAN ÖĞRENDİNİZ ACABA
12. haftamda doktora cinsiyeti belli mi diye sorduğumda öğrendim canım. sende doktora sor mutlaka söylemiyolar yoksa :)SELAM KIZLAR 11 HAFTALIK HAMİLEYİM CİNSİYETİ ÇOK MERAK EDİYORUM NE ZAMAN ÖĞRENDİNİZ ACABA
22 hafta bitmişti öğrendiğimdeSELAM KIZLAR 11 HAFTALIK HAMİLEYİM CİNSİYETİ ÇOK MERAK EDİYORUM NE ZAMAN ÖĞRENDİNİZ ACABA
13. Haftada kesin erkek dedi doktor. Hatta bacak arasını yakalamış ultrasonda aradaki çıkıntıyı büyütüp resmini verdi bizeSELAM KIZLAR 11 HAFTALIK HAMİLEYİM CİNSİYETİ ÇOK MERAK EDİYORUM NE ZAMAN ÖĞRENDİNİZ ACABA