Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16+4'de kontrolümüz vardı. Aslında çoktan belli olması lazım ama bacak arasına kordonu almış ve asla bacaklarını açmadığı için 20 dk uğraşsak bile öğrenemedik13+5 günlük olduk heyecanla cinsiyeti bekliyorum. Sizler kaçıncı haftada öğrendiniz.
Bnd3 14.haftadayim bugün gittim daha bebek küçük dedi. Doktordan doktora farkediyor demekki. Saglicakla kucağıniza alirsiniz insallh14. Haftada söyledi dr um
Oo masallh sizinkiler erkenciymis. Ben 14.haftadayim doktorum daha bebek küçük belli değil diyorİlk gebeliğim de 11. Haftada erkek demişti çok net belliydi doğru çıktı..
Şuanda 11+4 bir tahminde bulundu doktorumuz yine bacak arası açık olduğu için ama netlesmesi için bir iki hafta daha geçmesi gerekiyor..
Amin insallah teskkr ederim.. darisi bana insallhiki gebeliğimde de 16da. ben daha erken gitmedim zaten net belli olmadan öğrenmek istemedim. saglıkla kucagınıza alın
Allahim size bagislasin. Galiba benmkide inatçı. Yada doktorum inat. 14. Haftadayim ama bebek küçük belli değil diyor16+4'de kontrolümüz vardı. Aslında çoktan belli olması lazım ama bacak arasına kordonu almış ve asla bacaklarını açmadığı için 20 dk uğraşsak bile öğrenemedikTam 12+0 da ikili testimi vardı
Bir tahminde bulunuldu ama kesinleşmesi için detaylıyı bekliyoruz artıkNormal şartlarda 15-16 da belli ediyor kendini, tabi bizim ki gibi inatçı çıkmazsa
![]()
Bebeğin pozisyonu çok netti Bacak arası açık bir şekilde yakaladı birde bizimki tüp bebek her ikiside onun etkisi var mı bilmiyorum..Oo masallh sizinkiler erkenciymis. Ben 14.haftadayim doktorum daha bebek küçük belli değil diyor
Doktor en azından %80-85 tahmini bir şey söylüyor ama kesinleşmesi 16 hafta ve sonrasını bekliyorlarAllahim size bagislasin. Galiba benmkide inatçı. Yada doktorum inat. 14. Haftadayim ama bebek küçük belli değil diyor
Amin inşallah, evet dr tecrübesi önemli, geçen ay ayrıntılı ultrason çeken perinatolog da kız dedi doğumda bir sürpriz olmazsa inşallah cimcimemizi bekliyoruzBnd3 14.haftadayim bugün gittim daha bebek küçük dedi. Doktordan doktora farkediyor demekki. Saglicakla kucağıniza alirsiniz insallh
öncelikle Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasib eylesin yavrularımızı inşallah. Ben 2li taramada öğrenmiştim, doktor kendinden çok emin bir şekilde oğlun olacak dedi bana, sonra her gitmemizde bakıp netleştirdi. Çok şükür şuan 17 haftalık olduk darısı size inşallah :)13+5 günlük olduk heyecanla cinsiyeti bekliyorum. Sizler kaçıncı haftada öğrendiniz.
2 li test sonucunu bugün öğrendim. Bugün hem ultrason hem test sonucuma bakti. Cinsiyeti belli mi dediğimde daha küçük dedi. 1 ay sonra gel bakalim dedi. Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallh. 1 hafta sonra özele gidecem. Belki o doktor söyleröncelikle Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasib eylesin yavrularımızı inşallah. Ben 2li taramada öğrenmiştim, doktor kendinden çok emin bir şekilde oğlun olacak dedi bana, sonra her gitmemizde bakıp netleştirdi. Çok şükür şuan 17 haftalık olduk darısı size inşallah :)