Doğuma Hazırlık Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ceydaaa

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2019
67
38
8
Merhaba kızlar. Şuan 11 haftalık hamileyim sizler cinsiyeti ne zaman öğrendiniz tabi öncelik sağlıklı olması ama merak ediyoruz

15 haftalıkken oda erkeğe benziyor demişti 16 dan sonra kesin dedi başka doktor

Merhaba kızlar. Şuan 11 haftalık hamileyim sizler cinsiyeti ne zaman öğrendiniz tabi öncelik sağlıklı olması ama merak ediyoruz
Hayirli olsun 14 haftalikken erkege benziyor dendi 17de de ayni sey soylendi 19+6 detayli usg de erkek oldugu kesinlesti

14. haftada öğrendik biz erkek dedi hatta gösterdi doktorumuz :) 15 de kesinleşti :)

14. haftamda oğlum olacağını babasıyla öğrendik.
Devlet hastanesi 20. haftadan önce söylemiyor benim oğlum olduğu çok belliydi 2 li test için gitmiştim söylemedi ama özel hastane yorum yapıyor yine birşey diyemem ama %90 erkek dedi :)
Ama benim yaramaz oğlum utanmadan bize gösterdi bizde o an erkek olduğunu gördük

Bende 14+3 haftalık hamileyim kasım 1 de randevum var o zaman 15 haftalık olacağım inşallah cinsiyetini ogrenirim özele de devlete de gittigimde cinsiyeti hakkinda hic birşey demediler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…