Doğuma Hazırlık Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ceydaaa

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2019
67
38
8
Merhaba kızlar. Şuan 11 haftalık hamileyim sizler cinsiyeti ne zaman öğrendiniz tabi öncelik sağlıklı olması ama merak ediyoruz 🙏🏻

15 haftalıkken oda erkeğe benziyor demişti 16 dan sonra kesin dedi başka doktor😀

Merhaba kızlar. Şuan 11 haftalık hamileyim sizler cinsiyeti ne zaman öğrendiniz tabi öncelik sağlıklı olması ama merak ediyoruz 🙏🏻
Hayirli olsun ☺️ 14 haftalikken erkege benziyor dendi 17de de ayni sey soylendi 19+6 detayli usg de erkek oldugu kesinlesti

14. haftada öğrendik biz erkek dedi hatta gösterdi doktorumuz :) 15 de kesinleşti :)

14. haftamda oğlum olacağını babasıyla öğrendik.
Devlet hastanesi 20. haftadan önce söylemiyor benim oğlum olduğu çok belliydi 2 li test için gitmiştim söylemedi ama özel hastane yorum yapıyor yine birşey diyemem ama %90 erkek dedi :)
Ama benim yaramaz oğlum utanmadan bize gösterdi bizde o an erkek olduğunu gördük

Bende 14+3 haftalık hamileyim kasım 1 de randevum var o zaman 15 haftalık olacağım inşallah cinsiyetini ogrenirim özele de devlete de gittigimde cinsiyeti hakkinda hic birşey demediler bana

Back
X