Cinsiyeti nedir beraber tahmin edelim :)

Ziyagillerdenn

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
160
153
303
İstanbul
Merhaba 12+3 gün gözüküyor ultrason fotolarıda bu şekilde hadi kızlar cinsiyet tahmini alalım🥰😁 Ikra meyra Ikra meyra çok merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim ❤️

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 249
  • image.webp
    image.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 251
Sahi mi erkek ozmn bie oğlum vardı hep rüyamda kız gördüm o kdr inanmışımki kız olacağına şaşırdım. Sağlıklı olsunda çok şükür
Belli olmaz bu haftalarda benim kızıma da erkek demişlerdi ama 14.haftada kız olduğu kesinleşti. Gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılsın Rabbim inşallah.

Merhaba 12+3 gün gözüküyor ultrason fotolarıda bu şekilde hadi kızlar cinsiyet tahmini alalım🥰😁 Ikra meyra Ikra meyra çok merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim ❤️
Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah. İkinci çocuksa tahmin yapabilirim 😂 eskilerin bir yöntemi var ilk, çocuğun, ensesine bakıp tahmin yaparlarmış

aa tabi ki nedir sizce nedir :)
Şöyle ilk çocuğun ensesinde saçların bittiği yer düz çizgi gibiyse soneaki kız oluyormuş. Eğer m harfi gibiyse sonraki erkek. Hani bazı insanların ensede saçların bittiği yerde tam ortada aşağı doğru iner ya o şekildeyse sonraki erkekmiş derlerdi. Umarım doğeu tarif edebilmişimdir 😂

Şöyle ilk çocuğun ensesinde saçların bittiği yer düz çizgi gibiyse soneaki kız oluyormuş. Eğer m harfi gibiyse sonraki erkek. Hani bazı insanların ensede saçların bittiği yerde tam ortada aşağı doğru iner ya o şekildeyse sonraki erkekmiş derlerdi. Umarım doğeu tarif edebilmişimdir 😂
oğlumun aynı kuyruk gibi var :) bakalım cuma cinsiyeti için doktora gideceğim o kadar merak ediyorum ki :)

oğlumun aynı kuyruk gibi var :) bakalım cuma cinsiyeti için doktora gideceğim o kadar merak ediyorum ki :)
Hah ortada kuyruk gibiyse sonaki çocuk da erkek olur derler. 😀 Bu işin keyifli sohbet tarafı tabi ki sağlıklı olsun, sağ salim,, sapasağlam, kolaylıkla ve farahlıkla gelsin inşaallah

Back
X