- Konu Sahibi Ziyagillerdenn
Merhaba 12+3 gün gözüküyor ultrason fotolarıda bu şekilde hadi kızlar cinsiyet tahmini alalım
Ikra meyra
çok merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli olmaz bu haftalarda benim kızıma da erkek demişlerdi ama 14.haftada kız olduğu kesinleşti. Gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılsın Rabbim inşallah.Sahi mi erkek ozmn bie oğlum vardı hep rüyamda kız gördüm o kdr inanmışımki kız olacağına şaşırdım. Sağlıklı olsunda çok şükür
Emin değilim kız gibi sankiMerhaba 12+3 gün gözüküyor ultrason fotolarıda bu şekilde hadi kızlar cinsiyet tahmini alalım![]()
Ikra meyra çok merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
![]()
çok teşekkür ederim inşallah öyledir sağlıklı olsunda :)Emin değilim kız gibi sanki
Merhaba 12+3 gün gözüküyor ultrason fotolarıda bu şekilde hadi kızlar cinsiyet tahmini alalım![]()
Ikra meyra çok merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
![]()
Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah. İkinci çocuksa tahmin yapabilirimMerhaba 12+3 gün gözüküyor ultrason fotolarıda bu şekilde hadi kızlar cinsiyet tahmini alalım![]()
![]()
Yardımcı olursanız sevinirimBenimde 10 hafta 5 günlük tahmin edebilir misinizEki Görüntüle 2994847
aa tabi ki nedir sizce nedir :)Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah. İkinci çocuksa tahmin yapabilirimeskilerin bir yöntemi var ilk, çocuğun, ensesine bakıp tahmin yaparlarmış
Şöyle ilk çocuğun ensesinde saçların bittiği yer düz çizgi gibiyse soneaki kız oluyormuş. Eğer m harfi gibiyse sonraki erkek. Hani bazı insanların ensede saçların bittiği yerde tam ortada aşağı doğru iner ya o şekildeyse sonraki erkekmiş derlerdi. Umarım doğeu tarif edebilmişimdiraa tabi ki nedir sizce nedir :)
oğlumun aynı kuyruk gibi var :) bakalım cuma cinsiyeti için doktora gideceğim o kadar merak ediyorum ki :)Şöyle ilk çocuğun ensesinde saçların bittiği yer düz çizgi gibiyse soneaki kız oluyormuş. Eğer m harfi gibiyse sonraki erkek. Hani bazı insanların ensede saçların bittiği yerde tam ortada aşağı doğru iner ya o şekildeyse sonraki erkekmiş derlerdi. Umarım doğeu tarif edebilmişimdir![]()
Hah ortada kuyruk gibiyse sonaki çocuk da erkek olur derler.oğlumun aynı kuyruk gibi var :) bakalım cuma cinsiyeti için doktora gideceğim o kadar merak ediyorum ki :)
Bir aslan burcu geliyor sanırımoğlumun aynı kuyruk gibi var :) bakalım cuma cinsiyeti için doktora gideceğim o kadar merak ediyorum ki :)
hemde kükreyerek :) ilk hamileliğim çok rahattı fakat bu mahvetti beniBir aslan burcu geliyor sanırım![]()