Cinsiyeti nedir sizce ultrason fotoğraflı

lologuny

Başlangıç:81>güncel:79.7>Ö.hedef:75>S.hedef:70
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
3.188
8.842
158
31
Kızlar 14 haftalık gebeyim sizce cinsiyet nedir bebeğimin

Eklentiler

• IMG-20230109-WA0044.webp
    IMG-20230109-WA0044.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 177
Nerden anlıyorsunuz merak ediyorum da
Benimde 14 haftalıkken olan ultrason görüntüsüne benzettim dr bana %99 kız dedi. Nub gibi gözüken dik gibi olan yer kalça kemiği gibi geldi bana ama tamamen kendimce bir fikir bu yani.

Eklentiler

• D9BE8836-A5EE-44E6-A41D-67BE2DB8F975.webp
    D9BE8836-A5EE-44E6-A41D-67BE2DB8F975.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 146
Benimde 14 haftalıkken olan ultrason görüntüsüne benzettim dr bana %99 kız dedi. Nub gibi gözüken dik gibi olan yer kalça kemiği gibi geldi bana ama tamamen kendimce bir fikir bu yani.
Doğum yaptinizmi size el sallamış resmen çok tatlı

Doğum yaptinizmi size el sallamış resmen çok tatlı
Evet el sallıyor 😍 hayır benimde 16 haftalık oldu oğlumda var 1 yaşında 12 haftalıkken söylemişti onuda yine bu doktor erkek kemik yapısına göre diye. Şimdi kız için üreme organına göre söylüyorum bu sefer dedi. Ben kendi ultrason görüntüme benzettim yapısını belkide erkektir sizin bilemicem ama bana kız gibi geldi 😊

Evet el sallıyor 😍 hayır 16 haftalık oldu benimde oğlumda var 1 yaşında 12 haftalıkken söylemişti yine bu doktor erkek kemik yapısına göre diye. Şimdi kız için üreme organına göre söylüyorum bu sefer dedi. Ben kendi ultrason görüntüme benzettim yapısını belkide erkektir sizin bilemicem ama bana kız gibi geldi 😊
Hayırlısı olur inşallah.bnimde 14 haftalık belki sizin de kız değildir Dr kesin dememiş tr de biraz erkrn söylüyorlar bu yüzden çok yanılma oluyor sizde emin değilsiniz sanki

Hayırlısı olur inşallah.bnimde 14 haftalık belki sizin de kız değildir Dr kesin dememiş tr de biraz erkrn söylüyorlar bu yüzden çok yanılma oluyor sizde emin değilsiniz sanki
Tam anlamıyla %100 emin değilim tabi ama doktora güveniyorum %99 kız değişmez dedi ama %1lik bir ihtimalde var. Kız tahmini olunca bu kadar rahat konuşmuyorlar genelde beklemeyi tercih ediyorlar ama rahat bi şekilde söyledi. Ama erkekte olsa farketmiyor bana iki oğlum olur 😊

Tam anlamıyla %100 emin değilim tabi ama doktora güveniyorum %99 kız değişmez dedi ama %1lik bir ihtimalde var. Kız tahmini olunca bu kadar rahat konuşmuyorlar genelde beklemeyi tercih ediyorlar ama rahat bi şekilde söyledi. Ama erkekte olsa farketmiyor bana iki oğlum olur 😊
Aynen haklısın tam net demiş gözün aydın hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah

Kız lar benim kinede bakabilrimisiniz burda 11+5 günlük başka olmadığı için atamadım.k.b yin

Eklentiler

• Snapchat-1708590551.webp
    Snapchat-1708590551.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 128
Kız lar benim kinede bakabilrimisiniz burda 11+5 günlük başka olmadığı için atamadım.k.b yin
Bu haftalarda anlamak çok zor cnm çünkü daha yeni o bölgeleri kız mı erkek mi olacak diye oluşuyor zaten çoğunlukla tr de çok kişi Dr ısrar ediyor mecbur bı tahmini söylüyor ama yanılma çok oluyor 2 ve ya 3 hafta sonra net belli olur

Bak benim net belli olmasına rağmen söylemedi burda bnde sormadım çünkü biliyorum demezdi 16 hafta onlar için en doğru söyleme zamanı bir ay mecbur bekliyecem

Bence kız nub çizgileri paralel sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Back
X