Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden anlıyorsunuz merak ediyorum daKız gibi
Benimde 14 haftalıkken olan ultrason görüntüsüne benzettim dr bana %99 kız dedi. Nub gibi gözüken dik gibi olan yer kalça kemiği gibi geldi bana ama tamamen kendimce bir fikir bu yani.Nerden anlıyorsunuz merak ediyorum da
Doğum yaptinizmi size el sallamış resmen çok tatlıBenimde 14 haftalıkken olan ultrason görüntüsüne benzettim dr bana %99 kız dedi. Nub gibi gözüken dik gibi olan yer kalça kemiği gibi geldi bana ama tamamen kendimce bir fikir bu yani.
Evet el sallıyorDoğum yaptinizmi size el sallamış resmen çok tatlı
Hayırlısı olur inşallah.bnimde 14 haftalık belki sizin de kız değildir Dr kesin dememiş tr de biraz erkrn söylüyorlar bu yüzden çok yanılma oluyor sizde emin değilsiniz sankiEvet el sallıyorhayır 16 haftalık oldu benimde oğlumda var 1 yaşında 12 haftalıkken söylemişti yine bu doktor erkek kemik yapısına göre diye. Şimdi kız için üreme organına göre söylüyorum bu sefer dedi. Ben kendi ultrason görüntüme benzettim yapısını belkide erkektir sizin bilemicem ama bana kız gibi geldi
![]()
Tam anlamıyla %100 emin değilim tabi ama doktora güveniyorum %99 kız değişmez dedi ama %1lik bir ihtimalde var. Kız tahmini olunca bu kadar rahat konuşmuyorlar genelde beklemeyi tercih ediyorlar ama rahat bi şekilde söyledi. Ama erkekte olsa farketmiyor bana iki oğlum olurHayırlısı olur inşallah.bnimde 14 haftalık belki sizin de kız değildir Dr kesin dememiş tr de biraz erkrn söylüyorlar bu yüzden çok yanılma oluyor sizde emin değilsiniz sanki
Aynen haklısın tam net demiş gözün aydın hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallahTam anlamıyla %100 emin değilim tabi ama doktora güveniyorum %99 kız değişmez dedi ama %1lik bir ihtimalde var. Kız tahmini olunca bu kadar rahat konuşmuyorlar genelde beklemeyi tercih ediyorlar ama rahat bi şekilde söyledi. Ama erkekte olsa farketmiyor bana iki oğlum olur![]()
Aminn hepimizinki inşallah belli olunca yaz bari burayaAynen haklısın tam net demiş gözün aydın hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah
Kesinlikle yazacamAminn hepimizinki inşallah belli olunca yaz bari buraya
Bu haftalarda anlamak çok zor cnm çünkü daha yeni o bölgeleri kız mı erkek mi olacak diye oluşuyor zaten çoğunlukla tr de çok kişi Dr ısrar ediyor mecbur bı tahmini söylüyor ama yanılma çok oluyor 2 ve ya 3 hafta sonra net belli olurKız lar benim kinede bakabilrimisiniz burda 11+5 günlük başka olmadığı için atamadım.k.b yin
Tam belli olmuyor ama yüzde 80 kız gibi geldi banaKız lar benim kinede bakabilrimisiniz burda 11+5 günlük başka olmadığı için atamadım.k.b yin
Teşekkür ederim nub teorisi varmış o şekildemi anladınız şuan 13 haftalıkTam belli olmuyor ama yüzde 80 kız gibi geldi bana
Rica ederim evet nub teorisine göre anlaşılıyo 11 12 13 haftalardaTeşekkür ederim nub teorisi varmış o şekildemi anladınız şuan 13 haftalık![]()