Cinsiyeti öğrendim sonunda :)

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Paşam geliyo kizlar :)
Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah

Canim benim Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin:))
Hayili olsun gözün Aydin darisi isteyenlerin basina ( benim )
Ilk cocunuzmu

Gözünaydınn saglıcakla al kucagına inşallah:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim benim Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin:))
Hayili olsun gözün Aydin darisi isteyenlerin basina ( benim )
Ilk cocunuzmu

Amin Teşekkürler canim ;) inşallah tüm isteyenlere nasip.olsun evet ilk cocuk :)

Paşam geliyo kizlar :)
Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah

anemmm bir oğluşunmu geliyo çikoooo çok sevindim Allah analı babalı büyütsün ne zaman öğrendin kız :)) 15+2 yim hala öğrenemedim bir dahaki kontrolüm önümüzdeki ayyy o zamana kadar beklermiyim bilemedim :D

Yaaa ssuperr :))) darısı başımıza 15+2 daha ogrenemedikkkkk :(

anemmm bir oğluşunmu geliyo çikoooo çok sevindim Allah analı babalı büyütsün ne zaman öğrendin kız :)) 15+2 yim hala öğrenemedim bir dahaki kontrolüm önümüzdeki ayyy o zamana kadar beklermiyim bilemedim :D

Pazrtsi gttim doktra 15 haftaliktm ama doktorda 15+3 ciktim % 99 erkek dedi

hayirli ugurlu olsun cinsiyet icin belirtileriniz var miydi mesela bulantı agri aserme gibi

Teşekkür ederim canm valla Çin takvimi tutmadi mesela snra rüyamda hep erkek bebek doğurdum ye tatliyi doğur atliyi dediler ben hep eksi yedim ;) öyle hepsi faso fiso ;))

Teşekkür ederim canm valla Çin takvimi tutmadi mesela snra rüyamda hep erkek bebek doğurdum ye tatliyi doğur atliyi dediler ben hep eksi yedim ;) öyle hepsi faso fiso ;))

allah kucaginiza almayi nasip etsin benimde gonlumde bi erkek bebek yatiyo cin takviminide dogru olanini ben bulamadim hep sol kasigim agriyor arada pit pit bisiler hissediyom bulanti kusma olmadi hic 10+3 olduk ilk aserdigim sekerpare kayisilardan oldu allah sağlıkli eli ayagi duzgun bi evlat nasip eder insallah

allah kucaginiza almayi nasip etsin benimde gonlumde bi erkek bebek yatiyo cin takviminide dogru olanini ben bulamadim hep sol kasigim agriyor arada pit pit bisiler hissediyom bulanti kusma olmadi hic 10+3 olduk ilk aserdigim sekerpare kayisilardan oldu allah sağlıkli eli ayagi duzgun bi evlat nasip eder insallah

Oncelikle sağlıklı olsun yeter cnm bn hamile kalmadan onxe rüyalarmda hep erkek bebek gördüm ve su 1 haftaya kdr hep grdum tatlı cekmedi cnm hic eksi istyo ;) bende sağ kasigimda hssediyrm gecen doktor ultrsnda gsterdgnde ayakalri sag tarafmdaydi kiprdtydu :) inşallah rabbim gönlüne göre verir

Oncelikle sağlıklı olsun yeter cnm bn hamile kalmadan onxe rüyalarmda hep erkek bebek gördüm ve su 1 haftaya kdr hep grdum tatlı cekmedi cnm hic eksi istyo ;) bende sağ kasigimda hssediyrm gecen doktor ultrsnda gsterdgnde ayakalri sag tarafmdaydi kiprdtydu :) inşallah rabbim gönlüne göre verir

bende ruyalarimda hep baskarinin oğlu olduğunu gördüm hayirlisi tabi kizim da olsa cok sevinicem allah olmayan herkese nasipetsininsallah

Back
X