Doğuma Hazırlık cinsiyeti öğrenemedik yaaaaa

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dnznry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
489
4
46
İstanbul
slm kızlar ben 3aylık hamileyim dün doktora gittik şükür bir sorun yok herşeyi ii çıktı ama cinsiyeti öğrenemedik
çok yaramaz olucak dedi doktor hiç durmuyor içerde bir oynuyor göstermedi kendini bir ay sonraya kaldı
bakalım sağlıklı olsunda allah gönlümdekini hayırlı kılsın ( erkek ):49:

slm kızlar ben 3aylık hamileyim dün doktora gittik şükür bir sorun yok herşeyi ii çıktı ama cinsiyeti öğrenemedik
çok yaramaz olucak dedi doktor hiç durmuyor içerde bir oynuyor göstermedi kendini bir ay sonraya kaldı

Allah gonlune gore versın cnm ılk cocugunmu olacak?

içimden erkek geçti bence erkek olacak ben gördüm:27: Rabiim gönlünüze göre versin

inşallah erkek olur çok istiyorum rüyamda gördüm erkek oluyordu bakalım

rüyaların tersi çıkar derler ama öncelikle Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin :nazar:

al bi erkek sevdalısı daha öğrenirsin merak etmee....

al bi erkek sevdalısı daha öğrenirsin merak etmee....

yaaaa napıyım kızım var bide oğluşum olsa keske fena mı? olur kız olsada benim evladım tabi ama şimdi kızı tattık insan erkek de istiyor
ama önce hayırlı evlat versin hayırsız olduktan sanra kız olsa erkek olsa ne olur sağlıklı ve hayırlı

aşkolsun sende ümidimi kırma yaaa çok heycanla nisanın 20 sini bekliyorum bakalım

Amacım ümidini kırmak değil tabiki ama malum kız gibiside yok hani:P Allah gönlündekini sağlıklı ve hayırlı olarak nasip etsin inş :21:

yaaaa napıyım kızım var bide oğluşum olsa keske fena mı? olur kız olsada benim evladım tabi ama şimdi kızı tattık insan erkek de istiyor
ama önce hayırlı evlat versin hayırsız olduktan sanra kız olsa erkek olsa ne olur sağlıklı ve hayırlı

ıns cnm 7 VEYA 8 HAFTALIK USG RESIMLERI GENELDE DOGRU CIKIYOR CNM ELINE AL VE BAK BEBEK KESENIN SAGINDAMI SOLUNDAMI BIRDA YUVARLAK ET PARCASI GIBIMI YADA SEKILLI UZUN BIR SEYMI TAHMIN EDELIM SENDEDE BAKALAIM TUTACAKMI :1::1:

ıns cnm 7 VEYA 8 HAFTALIK USG RESIMLERI GENELDE DOGRU CIKIYOR CNM ELINE AL VE BAK BEBEK KESENIN SAGINDAMI SOLUNDAMI BIRDA YUVARLAK ET PARCASI GIBIMI YADA SEKILLI UZUN BIR SEYMI TAHMIN EDELIM SENDEDE BAKALAIM TUTACAKMI :1::1:

canım bu nasıl tahmin ediliyo. benim 8. haftada ultrason resmimde uzun şekilli bişey gibi duruyor, birde rahmin ortasında duruyo gibi ama sola yapışmış. yani ben karşıdan baktıgımda benım solumda duruyor. sizce ne olabilir

Arkadaşlar merhaba:emir_bebek:

2 nisanda doktora gideceğim 3 ay 2 günlük olmuş olacak cok merak ediyorum acaba cinsiyet belli olurmu kimileri 2.5 aylııkken bile belli oluyor diyorlar hayırlısı tabi ama insan merak ediyor.. siz ce belli olurmu?

Arkadaşlar merhaba:emir_bebek:

2 nisanda doktora gideceğim 3 ay 2 günlük olmuş olacak cok merak ediyorum acaba cinsiyet belli olurmu kimileri 2.5 aylııkken bile belli oluyor diyorlar hayırlısı tabi ama insan merak ediyor.. siz ce belli olurmu?

Cinsiyeti belli olabilir fakat erken öğrenilen cinsiyetler pek kesin olmuyor cinsiyet oluşumuda tam tamamlanmış olmadığından dolayı

Anladımm hayırlısı ne ise o olsun cinsiyetini öğrenip deli gibi alışveriş yapmak istiyorum bebişime birçok sey beyenip alamıyoru..

Rabbim hayırlısı ne ise sağ sağlim versin sağlıklı olsun ne olursa olsun...:nazar:

kızlar cevaplarınız için teşekkürler bakalım nisanın 20 sinde gidicem bakalımne diyecek cinsiyetiyle ilgili çok merak ediyorum hayırlısı sağlıklı olsn da benim kızım var bunuda erkek istiyorum rabbim gönlümüzdekini hayırlı kılsın

kızlar cevaplarınız için teşekkürler bakalım nisanın 20 sinde gidicem bakalımne diyecek cinsiyetiyle ilgili çok merak ediyorum hayırlısı sağlıklı olsn da benim kızım var bunuda erkek istiyorum rabbim gönlümüzdekini hayırlı kılsın

bence çok kaptırmayın kendiniizi.bizim komşunun ilki kızdı, sonrakini öyle erkek istediki, doğum yaptı, bebeği görmek istemedi. psikolojisi bozuldu. sonra zor oldu kabullenmesi.insan şartlanınca genelde olmuyor.bu sefer yıkım oluyor. allah hakkınızda hayırlısını versin. benim bir kızım var, buda yine kız olursa allaha dua ederim rabbim hayırlı istedim hakkımda hayırlısı buymuş, çok şükür diye diye... özellikle kendimi kaptırmıyorum. kız erkek şu an nötr üm... ne olursa şansımıza...
allah olmayanlarada versin inş...

Back
X