Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi orası öyle ama merak ediyor insan değişenleri falan okuyuncatövbestağfurullahhh de güzel kardeşim lütfen ,
farklı ne bekliyordun ya kız ya erkek olacak yeter ki sağlıklı olsun ,
Kız çok istiyordum ama doktor erkeğe benzettiBen anlamadım, sizin beklediğiniz ne, doktor ne dedi? Erkek bekliyordunuz da kız mı dediler? Genelde böyle olunca hayal kırıklığı yaşanıyor da.. Cinsiyeti ne olursa olsun,Allah daha büyük hayal kırıklıkları yaşatmasın.
Benimki de yanlış tahmin etmiş olsa keşke ne diyim..Senin doktor iyi tahmin etmiş valla,benim ki 11. hafta da bacak arasını görmesine rağmen hiç tahmin de bulunmadı.
Yanlış tahminde bulunmuşum ama belirttiğim fikir değişmedi. Bundan sonraki çocuğunuz belki erkek olur. Hem emin olun çocuğunuz doğduktan sonra öyle tatlı, öyle güzel gelecek ki, böyle düşündüğünüz için kendinizle kavga edeceksiniz. Kız çocukla birlikte, bir de çok iyi bir arkadaş sahibi olacaksınız ayrıca, bunu da not alın bir yere. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kız çok istiyordum ama doktor erkeğe benzetti
belki zamanla değişir ya da yanılmıştır belki doktor 11 haftalık..
Ayy allah soyletiyo galiba ben zaten kız istiyorum erkek demesine üzüldüm inşallah kız olur değişir doktor yanılmıştır da .. :)Yanlış tahminde bulunmuşum ama belirttiğim fikir değişmedi. Bundan sonraki çocuğunuz belki erkek olur. Hem emin olun çocuğunuz doğduktan sonra öyle tatlı, öyle güzel gelecek ki, böyle düşündüğünüz için kendinizle kavga edeceksiniz. Kız çocukla birlikte, bir de çok iyi bir arkadaş sahibi olacaksınız ayrıca, bunu da not alın bir yere. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Benimki nasıl pozisyonu anlamadım kafasına gore mi kibir yerde görmüştüm kesenin sol alt yada sol üst kısmı erkek / kesenin sağ üst yada sağ alt kısmı kız mış.. ama ne olursa olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Benimki nasıl pozisyonu anlamadım kafasına gore mi ki[/QUOTE
sizinkide kesenin sol yanında yani buna göre erkek