Doğuma Hazırlık Cinsiyeti sizce ne doktor tahmin etti ama kabullenemedim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
belki zamanla değişir ya da yanılmıştır belki doktor 11 haftalık..

Eklentiler

• D6066834-1AC3-43B6-B920-FA9B13923F10.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 86
  • DD43C173-C537-4937-A7CD-90B5C932AB5D.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 101
Ben farklı bisey bekliyordum nesi yazık şok olmuş olamaz mıyım

tövbestağfurullahhh de güzel kardeşim lütfen ,

farklı ne bekliyordun ya kız ya erkek olacak yeter ki sağlıklı olsun ,

Ben anlamadım, sizin beklediğiniz ne, doktor ne dedi? Erkek bekliyordunuz da kız mı dediler? Genelde böyle olunca hayal kırıklığı yaşanıyor da.. Cinsiyeti ne olursa olsun,Allah daha büyük hayal kırıklıkları yaşatmasın.

Kız çok istiyordum ama doktor erkeğe benzetti

Senin doktor iyi tahmin etmiş valla,benim ki 11. hafta da bacak arasını görmesine rağmen hiç tahmin de bulunmadı.

Kız çok istiyordum ama doktor erkeğe benzetti
Yanlış tahminde bulunmuşum ama belirttiğim fikir değişmedi. Bundan sonraki çocuğunuz belki erkek olur. Hem emin olun çocuğunuz doğduktan sonra öyle tatlı, öyle güzel gelecek ki, böyle düşündüğünüz için kendinizle kavga edeceksiniz. Kız çocukla birlikte, bir de çok iyi bir arkadaş sahibi olacaksınız ayrıca, bunu da not alın bir yere. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

belki zamanla değişir ya da yanılmıştır belki doktor 11 haftalık..

bir yerde görmüştüm kesenin sol alt yada sol üst kısmı erkek / kesenin sağ üst yada sağ alt kısmı kız mış.. ama ne olursa olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Ayy allah soyletiyo galiba ben zaten kız istiyorum erkek demesine üzüldüm inşallah kız olur değişir doktor yanılmıştır da .. :)

bir yerde görmüştüm kesenin sol alt yada sol üst kısmı erkek / kesenin sağ üst yada sağ alt kısmı kız mış.. ama ne olursa olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Benimki nasıl pozisyonu anlamadım kafasına gore mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…