- 13 Ağustos 2020
- 32
- 20
- 3
- 37
- Konu Sahibi folikasit18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keseye göre yorum yapıyorlar ama o tez doğru değil.Suan ışe bişey gözükmüyor.Size sabirla beklemek duser.Saglikla kucağınıza almanız dilegiyleArkadaşlar evet 1,5 ay sonra öğrenecez ama insan merak ediyor. Burda bazı arkadaşlar ilk haftaki ultrason görüntülerine göre yorum yapıyormuş. Sizce bizim cinsiyetimiz nedir?
Azmini sevdiginBaska foto var mı kese yuvarlak geldi bana bu yüzden kız diye düsünuyorumsağlikla kucagnza alın insallah
Keseye gore yorum yapiyolar normalde hep burda bende boleydim kesem yuvrlakdi sizin gibi bana kiz dediler gercekdende kiz cikdi belki sizinkide kizdir allahim hayirlisiyla kucaginizi almayi nasip eylesinArkadaşlar evet 1,5 ay sonra öğrenecez ama insan merak ediyor. Burda bazı arkadaşlar ilk haftaki ultrason görüntülerine göre yorum yapıyormuş. Sizce bizim cinsiyetimiz nedir?
Ahahhaha buralarda takılmazdın senKadiniiiiiiz
(Cocugundan bahsederken 1. Cogul kisi kullananlarla dalga gecenler kulubu)
tahminim yok haliyle
Denk geldi canimAhahhaha buralarda takılmazdın sen![]()
İnşallah canım.Keseye gore yorum yapiyolar normalde hep burda bende boleydim kesem yuvrlakdi sizin gibi bana kiz dediler gercekdende kiz cikdi belki sizinkide kizdir allahim hayirlisiyla kucaginizi almayi nasip eylesin![]()