• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyetle alakalı ☺️

yunicorn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
43
Puanlar
48
6c5ba1e1-d798-4740-8682-66a5e16b890a.webp

Merhaba kızlar 🌸 16. haftada ultrason görüntüm bu şekilde. Doktor erkek dedi fotoğrafta da bariz olarak erkek göründüğünün farkındayım ☺️ ama bu tip görüntü olup da kız olan var mı acaba diye merak ettim. Olur ya farklı açı olur kordon ihtimali olur. Kız için hiç ihtimal yok mudur. Gerçi doktorum kordon olmadığına da emin olduğunu söyledi 🙈

Bacım bayağı erkek 2 erkek annesi şuanda da kıza hamile olarak bunun erkek olduğu kesin :D sağlıkla gelsin inşallah

Eki Görüntüle 3717632
Merhaba kızlar 🌸 16. haftada ultrason görüntüm bu şekilde. Doktor erkek dedi fotoğrafta da bariz olarak erkek göründüğünün farkındayım ☺️ ama bu tip görüntü olup da kız olan var mı acaba diye merak ettim. Olur ya farklı açı olur kordon ihtimali olur. Kız için hiç ihtimal yok mudur. Gerçi doktorum kordon olmadığına da emin olduğunu söyledi 🙈

IMG_3297.webp
Bariz erkek gibi doktor bana ilk erkek dedi 12. Haftada 14. Haftada kız dedi bacak arasını attı ama hala ikilemdeyim görüntüsünü atayım sizede
IMG_3299.webp
IMG_3299.webp

Back
X