cinsiyetleri hangi haftada öğrendiniz arkadaşlar ??

nebebe

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
11
1
8
35
İstanbul
13 haftalık hamileyim.. ama doktor cinsiyeti için çok erken deyip bakmadı bile :( sizler kaçıncı haftada öğrendiniz ??? pendik civarında cinsiyeti erken tahmin eden bir doktor var mı ??? ilk çocuğum ama çok merak ediyorumm :((

bende hala öğrenemedim :) 16.haftaya gircem nerdeyse

13. haftada öğrenmiştim bende kızım olacağını , ama kesin olarak 16. haftada netleştirmişti doktorum :)

Ben 14.haftafa ogrendim.ana dr um(prof) 12.haftada belli olur demisti hani 2li test yapiliyorya o zaman(benim ozaman kanamam olmustu cinsiyetiyle ilgilenemedik)
Dr muayene ederken koku bacagi diye gosteriyordu bende - baska organlarida gozukuyor mu demistim
O da gulerek gostermisti

bana doktorum 15. haftadan itibaren kesin olarak belli olur dedi.. benim muayene tarihim 16. haftaya denk geliodu 16. haftada öğrendim.. cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı olsun.. ben zaten hep unisex ürünler baktığım için kız istememe rağmen erkek olması çok fazla etkilemedi..

12.haftada kız olduğunu öğrendik ama henüz %100 değil tabi .. 16.haftada netleşir .. bence ultrason cihazının kalitesi ve doktorla ilgili birazda ..

bende 13. haftadayım ve doktorum 2 hafta sonra öğreneceğimi söyledi. sabırsızlıkla bekliyorum...

13 haftalık hamileyim.. ama doktor cinsiyeti için çok erken deyip bakmadı bile :KK43: sizler kaçıncı haftada öğrendiniz ??? pendik civarında cinsiyeti erken tahmin eden bir doktor var mı ??? ilk çocuğum ama çok merak ediyorumm :KK43:(

Ben de 11+4 iken öğrendim... Bacaklarını bir anlık açmasıyla gördü doktorumuz o yüzden öğrendik bir oğlumuz olacağını... Erkekler daha çabuk belli oluyormuş...

bna 13 haftalıkken doktor kıza benziyor demişti 19 haftalıkken erkek oldugunu ogrendik tabi ben şokk...

canım yaaa ne kadar şanslısın hemen öğrenmişsin. Bizimki çok nazlı galiba göstermedi kendini hala :KK43:

Canım ben şöyle bişey duydum, ne kadar etkili, bende tesadüf mü oldu bilemiyorum ama ultrasona girmeden önce çikolata, ya da şerbetli tatlı vs yersen bebek oldukça hareketleniyor ve her açısını görebildiğin için cinsiyeti de ortaya çıkıyor :) Bende işe yaradı ama dediğim gibi, tesadüfte olabilir.

Back
X