cinsiyetleri hangi haftada öğrendiniz arkadaşlar ??

Canım ben şöyle bişey duydum, ne kadar etkili, bende tesadüf mü oldu bilemiyorum ama ultrasona girmeden önce çikolata, ya da şerbetli tatlı vs yersen bebek oldukça hareketleniyor ve her açısını görebildiğin için cinsiyeti de ortaya çıkıyor :) Bende işe yaradı ama dediğim gibi, tesadüfte olabilir.
Canim dogru bebek hareketleniyo ama soylede bi durum var sali gunu detaylimiz vardi girmedeb once hem seftali suyu hemde çikolata yedim gayet guzel hareket etti detayli boyunca ama gel gorki benim minigim tek bacagiyla resmen kapadi ve detaYli boyunca bacagini kipirdatmadi elleri hariç tabi.ama tek bacagiyla resmen kalkan yapti.
18. Haftada ozelde 21.haftada devletteki doktorum kiz dediler ama kesin demediler tabi ben 4gozle detayliyi bekliyordum ki maalesef oda yorum yapamadi.

banada 13. haftamda doktor tahmini olarak söylemişti erkek oldugunu
ama daha cok erken sonradan degişebiliyor demişti
16. haftamda kesin olarak öğrendim erkek oldugunu :)

15. hafta öğrendim kızım olduğunu :)

20. haftama kadar hep kıza benziyo dedi doktorum. 20. haftadayken erkek olduğunu öğrendik :):KK46:
Bende 15 te öğrendim kız olduğunu kesin dedi 18. Haftada başka bir doktorda kız dedi ona göre aldım eşyaları hep inş benimde değişmez canım :)

cnm bana 12 haftalıkken kız gbı dedi 17 haftalıkken kız dedi.ama bnm kızım cok nazlı ve inatcı
hep sırtını donuyo o gzl yuzunu hc gostermıyo:)

10. haftada erkek gibi dedi.. 12. haftada emin değilim göbek kordonu yanıltmasın sonraki kontrolde bakalım dedi...
13. haftada kızımız olacağını öğrendiiikk :KK49:

12. Haftam bitiyor yarın. Dün kontrole gittim.
2li test istedi, ama cinsiyeti ne ben sordum, ne de o söyledi...

12.haftada öğrenmiştik biz de:)))) kız dedi, 2 yaşında kızım:)

15+6 ogrendik oglumuzun olacagini hep sakliyodu kesin kız dedik kizlar saklarmis gec gosterirmis ya :)))

Bizde 15+4 te öğrendik kızımız olacağını hep poposunu gösterdi pek zor olmadı :)

Back
X