Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim dogru bebek hareketleniyo ama soylede bi durum var sali gunu detaylimiz vardi girmedeb once hem seftali suyu hemde çikolata yedim gayet guzel hareket etti detayli boyunca ama gel gorki benim minigim tek bacagiyla resmen kapadi ve detaYli boyunca bacagini kipirdatmadi elleri hariç tabi.ama tek bacagiyla resmen kalkan yapti.Canım ben şöyle bişey duydum, ne kadar etkili, bende tesadüf mü oldu bilemiyorum ama ultrasona girmeden önce çikolata, ya da şerbetli tatlı vs yersen bebek oldukça hareketleniyor ve her açısını görebildiğin için cinsiyeti de ortaya çıkıyor :) Bende işe yaradı ama dediğim gibi, tesadüfte olabilir.
Bende 15 te öğrendim kız olduğunu kesin dedi 18. Haftada başka bir doktorda kız dedi ona göre aldım eşyaları hep inş benimde değişmez canım :)20. haftama kadar hep kıza benziyo dedi doktorum. 20. haftadayken erkek olduğunu öğrendik :)![]()
Bende 15 te öğrendim kız olduğunu kesin dedi 18. Haftada başka bir doktorda kız dedi ona göre aldım eşyaları hep inş benimde değişmez canım :)