Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karından mı bu vajınal mıKızlar 2 erkek doğurdum..
5+2 hamileyim geç döllenme.. Keseden vs bir bakar mısınız yaaa lütfen bende çok istiyordum bu şekilde tahminde bulunulsun :))
bir karından biri vajidan bakıldı bu hangisi bilemedimkarından mı bu vajınal mı
zaten ciddi ciddi sormadım ama bazıları keseden vs anlıyor burda tanık oldum belki bana da yazarlar dedim :)Kız içerisinde bebek bile gözükmüyor ki tahmin biraz zor olmazmı :)
ramzıde plesenta konumu dıyor bebek olmasa da plesenta sol altta gozukmus az bucukKız içerisinde bebek bile gözükmüyor ki tahmin biraz zor olmazmı :)
yaa anlamadım o ne demek yaniramzıde plesenta konumu dıyor bebek olmasa da plesenta sol altta gozukmus az bucuk![]()
anladım canım rabbim sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin inşallah çok güzel heycanlarzaten ciddi ciddi sormadım ama bazıları keseden vs anlıyor burda tanık oldum belki bana da yazarlar dedim :)
iki ultrasonuda atayım mı ? :))ramzıde plesenta konumu dıyor bebek olmasa da plesenta sol altta gozukmus az bucuk![]()
Hemde çookk..anladım canım rabbim sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin inşallah çok güzel heycanlar
o degıl de mıllet de karından vajınal olarak yorumlayacak :) at da belkı bı bakısta nerden bakıldıgını anlayan olur :)iki ultrasonuda atayım mı ? :))
attım aşağıda :)) sizce ?o degıl de mıllet de karından vajınal olarak yorumlayacak :) at da belkı bı bakısta nerden bakıldıgını anlayan olur :)
kızKızlar bana da bakar mısın 10+2
erkekKızlar 2 erkek doğurdum..
5+2 hamileyim geç döllenme.. Keseden vs bir bakar mısınız yaaa lütfen bende çok istiyordum bu şekilde tahminde bulunulsun :))
3. erkek yani
Bebek sola yerleşmiş. Sanırım kese de sağda3. erkek yani![]()
ErkekKızlar 2 erkek doğurdum..
evet hem alttan bakıldı hem karından ama bebek henüz görünmediBebek sola yerleşmiş. Sanırım kese de sağda![]()