Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim şuan 12 haftalik doktora gidip gitmemk konusunda kararsızımBende 13. Haftamda öğrendim erkek
Bende ilkine 14. haftada öğrendim erkekti ama erkekler daha çabuk belli oluyor. Şimdi seninle aynı haftadayız bende deli gibi merak ediyorum ama beklemekten başka çare yok....Ben birinci cocugumun cinsiyyetini 13 haftasinda ultrosonla oyrendim. Şimdi ikinciye hamileyim cinsiyyetini cooooook merak ediyorum. Acaba daha erken nasıl öğrenmek mümkün
Benim bir kizim var. Kayinvalidem bir tane de oğlun olsun yeter diyor. Kız olsa aldirmak istiyorlar.Çok korkuyorum hep dua ediyorum. Beni evlat katili yapma ALLAHIM. Nasıl qarşı qoyacağımı bilmiyorumBende ilkine 14. haftada öğrendim erkekti ama erkekler daha çabuk belli oluyor. Şimdi seninle aynı haftadayız bende deli gibi merak ediyorum ama beklemekten başka çare yok....
Bu nazil bir mantik yasa Rabbim kiz dilemiş kizi hayirli görmüş vermiştir ne cahil insanlar sakin aldirma zaten ülkemizde kürtaj yasak heleki 14-15-16 haftalik bir bebeği kizda olsa doğru cinsiyetini öğrenmenin için bukadarlik bir sure geçmeli çevreye kulagini kapa lütfen kayinvalideni konusturma.bu kadar evlat hasreti ile yanip tutuşan o kadar insan varken bu insanlar neyin kafasini yasiyor. Ozaman oğlu gitsin doktora kiz olan bütün spermlerini aldirsin mantiksiz insanlarBenim bir kizim var. Kayinvalidem bir tane de oğlun olsun yeter diyor. Kız olsa aldirmak istiyorlar.Çok korkuyorum hep dua ediyorum. Beni evlat katili yapma ALLAHIM. Nasıl qarşı qoyacağımı bilmiyorum
Bu gerçek miBenim bir kizim var. Kayinvalidem bir tane de oğlun olsun yeter diyor. Kız olsa aldirmak istiyorlar.Çok korkuyorum hep dua ediyorum. Beni evlat katili yapma ALLAHIM. Nasıl qarşı qoyacağımı bilmiyorum
8 haftadan sonra çoçuk alınmıyor ilk kızımı 15.haftada ikinci kızımı 16. Haftada öğrendim oğlumda 13-4 de söyledi doktorBenim bir kizim var. Kayinvalidem bir tane de oğlun olsun yeter diyor. Kız olsa aldirmak istiyorlar.Çok korkuyorum hep dua ediyorum. Beni evlat katili yapma ALLAHIM. Nasıl qarşı qoyacağımı bilmiyorum
benimde ikinci hamileliğim biraz süpriz oldu ilk bebeğinin cinsiyeti ne birde yaşı benim ki ufak stres oldum biraz yaBen birinci cocugumun cinsiyyetini 13 haftasinda ultrosonla oyrendim. Şimdi ikinciye hamileyim cinsiyyetini cooooook merak ediyorum. Acaba daha erken nasıl öğrenmek mümkün
İnanmıyorum yaaa bu söylediklerin gerçek mi??? İnsanlar cinsiyeti bırak özürlü bile olsa aldırmiyor. Ben kız olsun istiyorum ama erkek olursa da başımın tacı, Rabbim bana evlat nasip etmiş ötesi var mı? Kayinvalidene uyup sakin bir cahillik yapma. Çok büyük günaha girersin ve Nitekim alınma dönemi geçti büyüdü artık. .. Gözünü severim kim olursa karşında çocuğunla değişme sakın!!! Hamile kalmayı bekleyen hastane hastane dolaşan insanları unutma. Hangi dönemdeyiz yaaa? ??? Cahiliye döneminde geçtik biz bunları...Benim bir kizim var. Kayinvalidem bir tane de oğlun olsun yeter diyor. Kız olsa aldirmak istiyorlar.Çok korkuyorum hep dua ediyorum. Beni evlat katili yapma ALLAHIM. Nasıl qarşı qoyacağımı bilmiyorum
Sakın öyle birşey yapma evladın kızı erkeği mi olurmuş bak çok uzun zamandır bekliyorum ve çok şükür Allah nasip etti yeter ki sağlıklı olsun hiç düşünmüyorum bile kayınvalidene gelince kapa kulaklarını ona gerekirse sözünü söylemekten çekinme böyle saçma şey mi olur o kim ki allahın verdiği canı almaya kalkıyor sakın bu günaha ortak olma sonuçta o senin evladınBenim bir kizim var. Kayinvalidem bir tane de oğlun olsun yeter diyor. Kız olsa aldirmak istiyorlar.Çok korkuyorum hep dua ediyorum. Beni evlat katili yapma ALLAHIM. Nasıl qarşı qoyacağımı bilmiyorum
benimde ikinci hamileliğim biraz süpriz oldu ilk bebeğinin cinsiyeti ne birde yaşı benim ki ufak stres oldum biraz ya[/QUO
Birinci çoçuğum kız. Tam kızımın doğum gününde ikinci çoçuğa hamile kalmışım. Benimki de tam bir sürpriz. Çok istiyordum kızımı iki yıl emzirmeyi fakat düşük tehlikesi olduğu için ilac falan kullandım kızımı sütden kesmek zorunda kaldım malesef.İNSALLAH sağ salim bebeyini kuşağına alırsın
Evet malesef zamanımızda böyle cahil insanlar var. Ben altından kalkamam hesabını veremem yarın bunun diyorum. Vebali benim boynuma diyor. En korkuncu kocam da onun söylediklerini diyor. Bir kızım var ALLAH saklasın bin erkeye deyişmem meleyimi. ALLAHın marhameti sonsuz. İNSALLAH bir erkek çoçuk verir.İnanmıyorum yaaa bu söylediklerin gerçek mi??? İnsanlar cinsiyeti bırak özürlü bile olsa aldırmiyor. Ben kız olsun istiyorum ama erkek olursa da başımın tacı, Rabbim bana evlat nasip etmiş ötesi var mı? Kayinvalidene uyup sakin bir cahillik yapma. Çok büyük günaha girersin ve Nitekim alınma dönemi geçti büyüdü artık. .. Gözünü severim kim olursa karşında çocuğunla değişme sakın!!! Hamile kalmayı bekleyen hastane hastane dolaşan insanları unutma. Hangi dönemdeyiz yaaa? ??? Cahiliye döneminde geçtik biz bunları...
Kızım ya nasıl sözümü soyleyeyim dünyamı karaltır o kadın benim.Cahil insanı kandırmak kadar zor ne ola bilir ki? Şimdilik hiç bir şey düşünmek istemiyorum çoçuğumu kötü etkiler diye zamanı kelince bende ne yapaçağımı bilyorum. Birinci çoçuğumda da erkek olsun diyordu. Ben 3d baktırmışdım 13 haftasında kız demişdiler fakat söylemedim kimseye.yarın gidelim çoçuğun cinsiyetine baktıralım dedi. Sabaha kadar dua etdim erkek gözüksun diye. Eh ALLAHın büyüklüyü işte onun götürdüyü doktor erkek dedi. Tam 30-cu haftasına kadar. 30-cu haftasında kız dedi kadın şoke olduSakın öyle birşey yapma evladın kızı erkeği mi olurmuş bak çok uzun zamandır bekliyorum ve çok şükür Allah nasip etti yeter ki sağlıklı olsun hiç düşünmüyorum bile kayınvalidene gelince kapa kulaklarını ona gerekirse sözünü söylemekten çekinme böyle saçma şey mi olur o kim ki allahın verdiği canı almaya kalkıyor sakın bu günaha ortak olma sonuçta o senin evladın
Valla ben çözemedim arkadaş benim yeter ki evladım olsun valla benim kaynanam böyle bişi dicek dünyayı yıkarım ki eşim bide onu desteklicek gözümü kırpmadan senin dediğin gibi boşarım..siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bu dünyada böyle ? kız erkek ne fark eder saglıklı olsun hayırlı bir evlat olsun yeter diyecekken . Bu nasıl bir günahtır siz allahın size verdigi bir can hakkında nasıl yorum yaparsınız onun canını almak sizin elinizdemiki !!! o kaynanana söyle oglu çok erkek istiyorsa kromozomlarını ona göre versin sana o zaman allah yaşattırmasın böyle bir şey olsa direk boşanırım . erkek olsun evimde huzur olsunmuş artık sizin evinizde sen bunu düşündükten sonra eşin kaynanan bunu düşündükten sonra allah nasıl huzur versin neye versin ?
ALLAH her kese salığlıqlı çoçuk versin öncelikle İNSALLAH. Kimseyide çoçuğuyla imtihan etmesin rabbim. Hayatda her şey bir imtihan zaten. İNSALLAH ALLAHın yardımıyla üzü ak çıkarım bu imtahandan da. İnanıyormusunuz kızken hep korkardım böyle şeylerden. ALLAHın affına sığınıyorum. Yalnış bir şey düşündüysem. Yemn ederem hic umrumda diyil kız ya erkek. Zaten kız çok vefalı oluyor anne babaya. Onun kızının üç erkek çoçuğu var. Sonuncusu özürlü malesef. Benden üç ay sonra 3-cü çoçuğuna hamile kalmışdı o da. Benimkinin kız olduğunu yeni bildikleri zamanlara denk geliyordu o da kendi çoçuğuna baktırmış doktor 3-cü oğlun geliyor demiş. İşden eve döndüyümde kayınvalidemin ağlamış olduğunu gördüm ne olduğunu sorduğumda kızıma doktor oğlun olacaq demiş o da çok kötü oldu neden kardeşiminki (benim kocamınki) kız diye. oturub ağladıq dedi. Ben her şey için ALLAHıma şükürler ediyorum dedim ve odayı terk etdim. Amma onların cahilliyi beni o kadar üzdüki anlatamam. Baldızım kötü birisi deyil çok severim kendisini di gel ki cahiller. Hep dua ediyorum onun oğlu için İNSALLAH iyilleşir. Nasil o torununa bakıb da ders almıyor hala şaşırıyorum.siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bu dünyada böyle ? kız erkek ne fark eder saglıklı olsun hayırlı bir evlat olsun yeter diyecekken . Bu nasıl bir günahtır siz allahın size verdigi bir can hakkında nasıl yorum yaparsınız onun canını almak sizin elinizdemiki !!! o kaynanana söyle oglu çok erkek istiyorsa kromozomlarını ona göre versin sana o zaman allah yaşattırmasın böyle bir şey olsa direk boşanırım . erkek olsun evimde huzur olsunmuş artık sizin evinizde sen bunu düşündükten sonra eşin kaynanan bunu düşündükten sonra allah nasıl huzur versin neye versin ?