- 22 Kasım 2015
- 61
- 41
- 3
- Konu Sahibi Karcicegi1453
Arkadaşlar hamileliğinde bebeğinin cinsiyetini yanlış söyleyen doktor gördünüzmü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar çokki. Ama 20. Haftadan sonra azaliyor bu yanılmalar.
Hayırdır cnm ne dedi doktor,yanılma mi olsun istiyorsun:)
Benimde kız benzetti ama ne zaman belli olur merak ediyorum çokk.Dedim ya 2 kız var :) simdiki belli değil ama kız gibi dedi değisebilir dedi
Benimde kız benzetti ama ne zaman belli olur merak ediyorum çokk.
Yok bende hem kız hissediyorum hem kız istiyorum:) ilk gebeliğim ama. Nub teorisinde erkek dediler ama doktor kıza benzettim daha değisir dedi. Insaallah değismezSendemi oğlun olsun istiyorsun :) Allahım herkesin gönlüne göre saglıklı ve sıhhatli versin inşallah. Ama seninde erken daha. Değişen çok gördüm burada ben
Nub teorisini ben anlamadım ya bakıyorum bişey anlamıyorum :)Yok bende hem kız hissediyorum hem kız istiyorum:) ilk gebeliğim ama. Nub teorisinde erkek dediler ama doktor kıza benzettim daha değisir dedi. Insaallah değismez![]()
Haha canım bunlar espri sadece Allah bilir ve o ne isterse o olur. Umarım kalbinden ne geçiyorsa o olur :)Nub teorisini ben anlamadım ya bakıyorum bişey anlamıyorum :)
İnşallah![]()
33. Haftada kızim değil oğlum olacağını öğrendim.... ikinci cocugumada 16.haftada oğlan değil kızım olacağını öğrendim...benimkilerde hep ters oldu..sonuc oğlum 7 yaşına girecek kızım 3 rabbim bağışlasin inşallah..Rabbim sizinde gonlunuze göre versin hayırlısı olsun
9+4. haftada oğlana benzettim dedi doktor. demek ki hiç itimat etmeyeyim.33. Haftada kızim değil oğlum olacağını öğrendim.... ikinci cocugumada 16.haftada oğlan değil kızım olacağını öğrendim...benimkilerde hep ters oldu..sonuc oğlum 7 yaşına girecek kızım 3 rabbim bağışlasin inşallah..Rabbim sizinde gonlunuze göre versin hayırlısı olsun