Doğuma Hazırlık Cinsiyette yanılma olan oldumu hiç ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sendemi oğlun olsun istiyorsun :) Allahım herkesin gönlüne göre saglıklı ve sıhhatli versin inşallah. Ama seninde erken daha. Değişen çok gördüm burada ben
Yok bende hem kız hissediyorum hem kız istiyorum:) ilk gebeliğim ama. Nub teorisinde erkek dediler ama doktor kıza benzettim daha değisir dedi. Insaallah değismez;)

Demin de senin ultrason resimlerine baktım önceki konunda :) canım Allah Hayirlisi ni versin kızı erkeği ne farkeder amaaan. Ama bence de sanki kız kesen biraz yuvarlak Sanki

Yok bende hem kız hissediyorum hem kız istiyorum:) ilk gebeliğim ama. Nub teorisinde erkek dediler ama doktor kıza benzettim daha değisir dedi. Insaallah değismez:KK66:
Nub teorisini ben anlamadım ya bakıyorum bişey anlamıyorum :)

Son aya kadar erkek erkek dediler, görümcem her şeyi erkek bebeğe göre yaptı ve kız doğurdu. Tekrar söylüyorum son aya kadar.
Psikolojik olarak çok etkilendiler, cinsiyeti yüzünden değil; karnındayken hep oğlum oğlum diye konuştuğu, isimini ayarladıkları vs için. Hatta acaba karıştı mı bebekler diye bile düşündüler. Zamanla toparladılar elbette.

Evet böyle şeyleri çok duyuyoruz. Du bakalım ne çıkacak :) ama fasulye gibi olup sola yakın olan ve ilk kızım olan bir örnekde var elbette :KK76::KK48:

bana da hep kız dedi dr
benim gönlümden geçen ve hissettiğim erkekti
hatta bütün hesaplamalar erkeği gösteriyordu
herkes ayrıntılı da belli olur dediler ama ben girmedim
dr çok emin kızın olacak demiştim dimi diye 3. kez söyledi
demekki çok emin dedim kendi kendime
bazen karnımın şekli erkekmiş gibi hissettiriyor ama bilmiyorum
birde hep aynı pozisyonda gördü görüntüsü de var ama kız gibi sahiden
buna rağmen öyle pembe hazırlıklara girişmeyin zaten beyaz, sarı, yeşil vb renklerle hazırlıklar yapın da diyor
kafamız bi rahat bi karışık

33. Haftada kızim değil oğlum olacağını öğrendim.... ikinci cocugumada 16.haftada oğlan değil kızım olacağını öğrendim...benimkilerde hep ters oldu..sonuc oğlum 7 yaşına girecek kızım 3 rabbim bağışlasin inşallah..Rabbim sizinde gonlunuze göre versin hayırlısı olsun

33. Haftada kızim değil oğlum olacağını öğrendim.... ikinci cocugumada 16.haftada oğlan değil kızım olacağını öğrendim...benimkilerde hep ters oldu..sonuc oğlum 7 yaşına girecek kızım 3 rabbim bağışlasin inşallah..Rabbim sizinde gonlunuze göre versin hayırlısı olsun

Banada 2 seferdir kıza benzetiyorum kız gibi görüyorum diyorlar ama net bisey yok,alışverişte yapamıyorum net olmayınca.

9+4. haftada oğlana benzettim dedi doktor. demek ki hiç itimat etmeyeyim.

Back
X