Doğuma Hazırlık Cinsiyette yanılma olan oldumu hiç ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
33. Haftada kızim değil oğlum olacağını öğrendim.... ikinci cocugumada 16.haftada oğlan değil kızım olacağını öğrendim...benimkilerde hep ters oldu..sonuc oğlum 7 yaşına girecek kızım 3 rabbim bağışlasin inşallah..Rabbim sizinde gonlunuze göre versin hayırlısı olsun
Yaren ayrıntılı ultrasonda da mı kız demişlerdi.Benim de kız ama içimde şüphe yok değil.

bana da hep kız dedi dr
benim gönlümden geçen ve hissettiğim erkekti
hatta bütün hesaplamalar erkeği gösteriyordu
herkes ayrıntılı da belli olur dediler ama ben girmedim
dr çok emin kızın olacak demiştim dimi diye 3. kez söyledi
demekki çok emin dedim kendi kendime
bazen karnımın şekli erkekmiş gibi hissettiriyor ama bilmiyorum
birde hep aynı pozisyonda gördü görüntüsü de var ama kız gibi sahiden
buna rağmen öyle pembe hazırlıklara girişmeyin zaten beyaz, sarı, yeşil vb renklerle hazırlıklar yapın da diyor
kafamız bi rahat bi karışık

Bu saatten sonra da değişirmi ki seninki :110: yada bizimkiler :110::110: bence o süprizler bize pek denk gelmez :KK48:

Benimde 1 oglum var suan hamileyim dr buyuk iht erkek dedi 12.haftada. Bu haftalarda yanilma cok oluyomus. Ins banada denk gelir o yanılma... Allah gonlumuze gore versin

Son aya kadar erkek erkek dediler, görümcem her şeyi erkek bebeğe göre yaptı ve kız doğurdu. Tekrar söylüyorum son aya kadar.
Psikolojik olarak çok etkilendiler, cinsiyeti yüzünden değil; karnındayken hep oğlum oğlum diye konuştuğu, isimini ayarladıkları vs için. Hatta acaba karıştı mı bebekler diye bile düşündüler. Zamanla toparladılar elbette.
canım konun çok olmuş ama merak ediyorum cevap verebilirsen çok memnun olrum

farklı doktorlarda da mı yanıldılar
yoksa hep aynı doktora gittiği için mi yanılma oldu
bir de bu olay hangi senede oldu

canım konun çok olmuş ama merak ediyorum cevap verebilirsen çok memnun olrum

farklı doktorlarda da mı yanıldılar
yoksa hep aynı doktora gittiği için mi yanılma oldu
bir de bu olay hangi senede oldu
Küçük bir yerde yaşıyorlar, bu sebeple kontrole gittiğinde kim varsa o bakmış. Büyük şehirlerdeki gibi sabit doktoru olup, doğuma kadar onunla devam etme şansı yoktu yani. Kaç yaşında çocuğu tam bilmiyorum 8-9 sene olmuştur.

Back
X