cinsiyette yanilma olurmu ??

Perizekaaaali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
319
25
38
Adana
Arkadaslar doktorum 11.haftada buyk ihtimal erkek dedi bugun gittm 13+5 teyim kizin olacak dedi sizce yanılıyormudur insan basta hevesleniyor sonra sok etkisi yaratiyor tabiki önceliği sağlıklı hayirli olmasida tekrar değişirmi sizce siz ne zaman ogrendiniz

merhaba,

bende p.tesi dr daydım erkek gibi dedi ama şu an net bişey söylemek yanıltıcı olabilir o yüzden 1 ay sonra netleşir dedi. en net 16-18 haftalarda belli oluyor. sabırla beklemek lazım :)

13 haftalikken kesin kiz, 16 haftalikken de kesin erkek dedi doktorum

doktorlar 12-16 hafta arası söylüyor cinsiyeti ama ancak 22-24. hafta yapılan ayrıntılı ultrasyon doopler de kesin sonuç çıkar. onda bile yanılan doktorlar oluyor. arkadaşım geçen aylarda presses odasına oğlan bebek getirdi.o ünlü hastane ve doktora harcadıkları paraya yazık . en iyisi cinsiyetsiz alışveriş yapman tabi bizim gibi ekranda kendi gözünle görürsen o ayrı. 28. haftada a kız diye bağırdık doktorun yanında. yakın plan gösterdi sıpa çok komikti.

Seni utanmaz kiz deseydin :))) kiz bebekleri saklar derler bana da kiz deyince herkes senin kizda utanam yokms bukadar erken gosterilirmi dediler:)) ama ben kutumda erkek hissediyorum hayirlisi :))

Seni utanmaz kiz deseydin :))) kiz bebekleri saklar derler bana da kiz deyince herkes senin kizda utanam yokms bukadar erken gosterilirmi dediler:)) ama ben kutumda erkek hissediyorum hayirlisi :))

doktor fotoğrafını bile verdi. bakıp bakıp gülüyoruz . başta erkek gibi duruyordu. babası ondan önceki gün oğluma ne aldın pembe pembe bebek şekerleri vs. dedi. babasına inat gösterdi. bak ben kızım diye. ilk kız olmasına çok sevindim elim ayağım olur

Son düzenleme:
13. Haftada banada kiz demisti ama 1 ay sonra gittigimde ogrendkki erkekmis. Senin tam tersini soylemis bana doktor erkek dediginde cok dikkatli inceledi bazen kordon yaniltabiliyor demisti seninde ilk seferinde doktorun yanilmis olabilir yinede hazirligini bir sonraki kontrole sakla net olarak sonucunu sldiktan sonra bebise kiyafetleri almaya baslarsin ben oglusuma hara yapip elbiseler almistim :)

Hayirli olsun bebisleriniz :) ben daha birsey almadim düşük tehlikem var ugursuzluk getirir falan dediler ondan bir iyilesim ahh neler alacam :))

Hayirli olsun bebisleriniz :) ben daha birsey almadim düşük tehlikem var ugursuzluk getirir falan dediler ondan bir iyilesim ahh neler alacam :))

24 haftadan sonra % 50 yaşama şansı, 30. haftadan sonra bebeğin yaşama şansı %80. o yüzden 30.haftadan sonra sonra alışverişe başlamak lazıım diyor doktorum. acele etmeyin. bolca netten araştırın ki sonra doğru-sağlıklı ürünleri alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…