Cinsiyette yanılma oluyormu.lütfen bana yardımcı olun.

tuanammmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
5
0
16
İstanbul
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. benim 5 yaşında bir prensesim var. şimdide 2.hamileyim. ve bununda değişik olmasını çok isityorum. tabiki herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun. bebeğimin ölçümleri 2 hafta önde çıkıyor. en son adet tarihim 21 temmuz 2012. doktorum 13 haftalıkken,bebeğe yüzde 80 erkek dedi.16 haftalıkken ise 3 çizgiyi görerek yüzde 90 kız dedi. ama ultrosonda bebeğim inanılmaz hareketli ve kemikleri çok iri. benim içimden erkek geçiyor. doktor yanılabilirmi yoksa inanmalımıyım artık.tecrübeli arkadaşlarımın cevaplarını bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

yanılmalar oluyo..sürprizde diyebiliriz.arkadaşımın bebeğine 8.ayın sonuna kadar erkek demişlerdi.son gittiği kontrolünde kız dedi:) herşeyide mavi almıştı.dünyalar güzeli bi kızı oldu.erkekte yanılma olabiliyo bildiğim kadarıyla.sağlıklı olsunda..

bende kizim doguncaya kadar hep erkek diye biliyorduk
ama annemin icine dedense hep kiz olacak diye doguyordu ve kiz olmasini istiyordu
annemin hisleri cok kuvvetlidir bende o yuzden hep unisex bebek kiyafetleri aldim.
ve surprizzzzz biz erkek beklerken ebe kiziniz oldu demez mi? annemi gormeniz lazim :1:
yani kiz bebektede yanilma olabiliyor benim kizimin dogdugunda cinsel organi biraz disaridayd 1 hafta sonra normale dondu
belkide o yuzden erkek dedi dr.lar kizim simdi 13 yasinda :nazar:

Öncelikle gebeliginiz hayırlı ugurlu olsun inş sağlıklı bir dönem geçirirsiniz babamın kuzenin başına gelenleri anlatayım 3 tane çocugu var 2 kız 1 erkek ilk hamileliginde doktora gidiyorlar her ay düzenli ultrosyonda müjde bir erkek bebeginiz olacak diyorlar neyse hazırlıgını ona göre yapıyorlar tabi erkek olacak diye neyse doguma gidiyorlar dogumda ebe diyorki nurtopu gibi bir kızınız oldu diyor tabi kuzen şaşırıyor önce bize böyle böyle demişlerdi diyor ebede yanılma olabilir diyor neyse aradan zaman geçiyor 2.çocuguna hamile kalıyor bu sefer farklı doktora gidiyorlar oda ultrosyonda erkek olucak diyor ama doğumda kızınız oldu diye müjdeyi veriyor aradan bir zaman geçtikten sonra 3.çocuguna hamile kaldı bu sefer doktor diyorki kız çocugunuz olucak diyor kuzen bu sefer dogru diyor ama dogumda kız olarak beklenen bebek erkek oldu:1::1:​yanılma payı her zaman oluyor:1:

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. benim 5 yaşında bir prensesim var. şimdide 2.hamileyim. ve bununda değişik olmasını çok isityorum. tabiki herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun. bebeğimin ölçümleri 2 hafta önde çıkıyor. en son adet tarihim 21 temmuz 2012. doktorum 13 haftalıkken,bebeğe yüzde 80 erkek dedi.16 haftalıkken ise 3 çizgiyi görerek yüzde 90 kız dedi. ama ultrosonda bebeğim inanılmaz hareketli ve kemikleri çok iri. benim içimden erkek geçiyor. doktor yanılabilirmi yoksa inanmalımıyım artık.tecrübeli arkadaşlarımın cevaplarını bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

Merhaba benimde 12.haftalik gebeliğin ve doktor %80 erkek dedi bir oğlum var ve kızımın olmasını çok istiyorum merak ettim sizin kızınız mı oldu oğlunuz mu?

yani en son adet tarihim 21 temmuz 2012 bu verilerle bilgileri girdiğimde şu an 17 haftalık hamileyim.doktor 14 kasımda söyledi cinsiyetini yani 16 haftalıkken. birde doktor ölçümlerinde hep 2 hafta önden gidiyor.

Back
X