Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzenimin çocuğuna kız dediler erkek doğdu12. Haftada bebeğin cinsiyeti erkek görülüyor dedi doktor. Hiç yanılma yaşayan oldu mu, sonraki ultrasonlarda yada doğumda..erkek derken kız olan mesela..?
Soru banaysa bakıldı tabi, kız dediler son ana kadar. Ama sonuç erkek çıktı.Ultrasonla bakılmadı mı peki hiç
Çok ilginç..ultrason var oysa ki..o yanılmanın tersini ben de istiyorum.Soru banaysa bakıldı tabi, kız dediler son ana kadar. Ama sonuç erkek çıktı.
Allah sağlıkla kavuştursun yavrunuza İnşallahÇok ilginç..ultrason var oysa ki..o yanılmanın tersini ben de istiyorum.
Bana da erkek demislerdi, sonra saglikli bir kizim dunyaya geldi12. Haftada bebeğin cinsiyeti erkek görülüyor dedi doktor. Hiç yanılma yaşayan oldu mu, sonraki ultrasonlarda yada doğumda..erkek derken kız olan mesela..?
Kaçıncı haftada erkek demişlerdi, sonrasında hiç ultrasona girdiniz mi?Bana da erkek demislerdi, sonra saglikli bir kizim dunyaya geldi![]()
Benim küçuk ikiz kardeşlerime hamileydi annem. Doguma kadar ikiside erkek dedi doktorlar. Hatta isimleri bile belliydi annem rüyasında görmüştu. Bi dogdular biri kiz biri erkek12. Haftada bebeğin cinsiyeti erkek görülüyor dedi doktor. Hiç yanılma yaşayan oldu mu, sonraki ultrasonlarda yada doğumda..erkek derken kız olan mesela..?
19. Haftaya kadar cocugu Mehmet diye sevdik :)))) simdi kizim 5 yasindaKaçıncı haftada erkek demişlerdi, sonrasında hiç ultrasona girdiniz mi?