Cinsiyetti kesin belli olur demi???

çin takvimine göre bakarken çin yaşınızı hesaplayın normal yaşa göre olmuyor
bu arada tabiki bu bi tahmin yine Allah bilir en doğrusunu
ben o aralar doktor arayışı içindeydim 4 doktor da erkek dedi oğlum oldu
çin takvimi de bende ve çevremdeki 5 kişide tuttu tesadüf mü bilemiyorum
bnmde çin takviminde erkek çıkıyodu ve doğru tahmin cnm

az önce de doktordan geldik fakat cinsiyetini öğrenemedik 22.haftadan önce bişey söyleyemem dedi doktor söylemedi yani :KK43:((((
Kizim 16. Haftada gösterdi. Bu hamileligimde 20. Haftaya kadar göstermedi. Daha doğrusu doktor 20. Haftaya kadar belli olmaz dedi ayrıntılı usg de baska dr söyledi. Benimkine klsa yine soylemezdi :)

Hayırlısı olsun. Sağlıkla kucagimiza alalim inşallah

Yurtdışında mı yaşıyorsunuz siz? normalde 12.haftadan itibaren cinsiyet söylüyorlar çoğunlukla.

yurtdisindaki doktorlarin bazisi öyle bir inatki :KK48: 16 ile 20 hafta arasi söylüyorlar
benim arkadasiminki 7 aya kadar söylemediler,emin olmadan birsey demiyorlar

Yaa 22 cok geec.biz heyecanla 16.haftayi bekliyoruz amaa:)12.hafta kontrolde cinsiyet icin diger kontrolde dedi bize.allah herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin..totolarini donup gostermemezlik yapmasinlar:)

Biz iyiyiz elh suanlik rahatsız :) seninki nasıl oldu peki ? Doğal yolla mi oldu ? Anlatsana :anneadayı::rolleyes:

doğal oldu canım ya 12.ayımızda sürpriz yaptı bize şükürler olsun yumurtlama testi kullandım oda vesile oldu :)
perşembe keseyi görmeye gidicez inşallah görürüz :)
aa neyiniz var?

doğal oldu canım ya 12.ayımızda sürpriz yaptı bize şükürler olsun yumurtlama testi kullandım oda vesile oldu :)
perşembe keseyi görmeye gidicez inşallah görürüz :)
aa neyiniz var?
Maşallah :) büyük bi süpriz olmuş desene :) hadi bakalım cnm güzel haberlerini bekliyoruz Ins :) ay pardon rahatiz demek istemiştim :) yani mide bulantım felan olmuyo halsizligimi ve uykusuzlugumu saymazsak hersey süper gidiyo elh :rolleyes:

Maşallah :) büyük bi süpriz olmuş desene :) hadi bakalım cnm güzel haberlerini bekliyoruz Ins :) ay pardon rahatiz demek istemiştim :) yani mide bulantım felan olmuyo halsizligimi ve uykusuzlugumu saymazsak hersey süper gidiyo elh :rolleyes:

:) canım ultrasonda kesemizi gördük şükürler olsun :)
bnmde bulantım yok halsizlik başdönmesi oluyor doktor 4.5-5 haftalık dedi :)

Eklentiler

• 20141211_103858.webp
    20141211_103858.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 86
Back
X