- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
Valla bnm oglum 5 aya kadar gostermedi hep arkasini dondu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnmde çin takviminde erkek çıkıyodu ve doğru tahmin cnmçin takvimine göre bakarken çin yaşınızı hesaplayın normal yaşa göre olmuyor
bu arada tabiki bu bi tahmin yine Allah bilir en doğrusunu
ben o aralar doktor arayışı içindeydim 4 doktor da erkek dedi oğlum oldu
çin takvimi de bende ve çevremdeki 5 kişide tuttu tesadüf mü bilemiyorum
2 li testin sonucunu aldığımda doktor söylemişti cinsiyetimizi bizim yani 13. haftada ,22. haftada neyi beklio ki daha :Saz önce de doktordan geldik fakat cinsiyetini öğrenemedik 22.haftadan önce bişey söyleyemem dedi doktor söylemedi yani((((
Kizim 16. Haftada gösterdi. Bu hamileligimde 20. Haftaya kadar göstermedi. Daha doğrusu doktor 20. Haftaya kadar belli olmaz dedi ayrıntılı usg de baska dr söyledi. Benimkine klsa yine soylemezdi :)az önce de doktordan geldik fakat cinsiyetini öğrenemedik 22.haftadan önce bişey söyleyemem dedi doktor söylemedi yani((((
aaaaa :) cok sevndm yaa :)Canım ya ben yeni hamişim :)
03.02.1995 yaşım
hamile kaldığım ay 19-20 kasım arası çünkü yumurtlama testi ile biliyorum :)
aaaaa :) cok sevndm yaa :)![]()
hayırlı ugurlu olsun allahım saglıkla kucagına almayı nasip eylesin inş
![]()
Yurtdışında mı yaşıyorsunuz siz? normalde 12.haftadan itibaren cinsiyet söylüyorlar çoğunlukla.
Biz iyiyiz elh suanlik rahatsız :) seninki nasıl oldu peki ? Doğal yolla mi oldu ? Anlatsanaamin birtanem :) napıo bebiş nasılsınız ?
sordum ama hiç bişi demedi 22.haftayı bekleyin dedi
Biz iyiyiz elh suanlik rahatsız :) seninki nasıl oldu peki ? Doğal yolla mi oldu ? Anlatsana![]()
bizde 16 haftalıgız cnm düün doktor söyledii,başka bi doktora git.
Maşallah :) büyük bi süpriz olmuş desene :) hadi bakalım cnm güzel haberlerini bekliyoruz Ins :) ay pardon rahatiz demek istemiştim :) yani mide bulantım felan olmuyo halsizligimi ve uykusuzlugumu saymazsak hersey süper gidiyo elhdoğal oldu canım ya 12.ayımızda sürpriz yaptı bize şükürler olsun yumurtlama testi kullandım oda vesile oldu :)
perşembe keseyi görmeye gidicez inşallah görürüz :)
aa neyiniz var?
Maşallah :) büyük bi süpriz olmuş desene :) hadi bakalım cnm güzel haberlerini bekliyoruz Ins :) ay pardon rahatiz demek istemiştim :) yani mide bulantım felan olmuyo halsizligimi ve uykusuzlugumu saymazsak hersey süper gidiyo elh![]()
Çok sevindim cnm :) daha küçücük mus :) kucağına aldığın günleride görürüz inş:) canım ultrasonda kesemizi gördük şükürler olsun :)
bnmde bulantım yok halsizlik başdönmesi oluyor doktor 4.5-5 haftalık dedi :)
Çok sevindim cnm :) daha küçücük mus :) kucağına aldığın günleride görürüz inşinş hiç olmaz kuzum
![]()