Kıza benziyor sanki bna oyle geldi. Bende 12+4 günlük hamileym banada bisey soylemedi 16.haftada söylerim dediYa 12 hafta 3 günlük hamileyim doktor cinsiyeti daha söylemedi bende merak ettim tahmin yapabilirmisiniz
%100erjek pipi var orda cikintiYa 12 hafta 3 günlük hamileyim doktor cinsiyeti daha söylemedi bende merak ettim tahmin yapabilirmisiniz
pipi bacak arasindan görünür yan konumda pipiyi nasil gordunuz.yuzde yuz demissiniz birde.Gobek kordonu olmasin o gordugunuz.%100erjek pipi var orda cikinti
Başka yerde çok cinsiyet tahmini yaptım ve fazlası tutu baya tecrubelendim canım benim 12+4 kalp atışı durdu yeni düşük yaptım doktor dedi ki ben dedim kesin erkek çıkıntı var bu ultrason aynı benim ko gibi ve orda pipi kesin erkek canım eminim güven doktor erken oldu gu için birşey demedi bence pozisyonu çok uygunpipi bacak arasindan görünür yan konumda pipiyi nasil gordunuz.yuzde yuz demissiniz birde.Gobek kordonu olmasin o gordugunuz.
geçmiş olsun 12.haftadan sonra risk azalıyor diyorlar ama yinede kalp durmaları yasanıyor sanırım bi sebebi varmıydı sizinkinindeBaşka yerde çok cinsiyet tahmini yaptım ve fazlası tutu baya tecrubelendim canım benim 12+4 kalp atışı durdu yeni düşük yaptım doktor dedi ki ben dedim kesin erkek çıkıntı var bu ultrason aynı benim ko gibi ve orda pipi kesin erkek canım eminim güven doktor erken oldu gu için birşey demedi bence pozisyonu çok uygun
Devlete gidiyosaniz solemiyorlar ben ozele gidiyorum 11.haftada erkek dedi 14uncu haftada kesin erkek dedi. Genelde aldiran cok oluyormuş cinsiyeti ogrenince o yuzden doktorlar kurtaj zamani bitene kadar solemiyor. kiza benziyor sizin bebeginiz. Saglicakla alin kucaginizaYa 12 hafta 3 günlük hamileyim doktor cinsiyeti daha söylemedi bende merak ettim tahmin yapabilirmisiniz
Yalniz ben devlete değil özel hastaneye gidiyorum doktor daha erken dediği için ben merak ettim dedimDevlete gidiyosaniz solemiyorlar ben ozele gidiyorum 11.haftada erkek dedi 14uncu haftada kesin erkek dedi. Genelde aldiran cok oluyormuş cinsiyeti ogrenince o yuzden doktorlar kurtaj zamani bitene kadar solemiyor. kiza benziyor sizin bebeginiz. Saglicakla alin kucaginiza
Anladim genelde ozelde soluyolar. Erkekler hemen bacak aralarini aciyor sizinki kiza benziyor.Yalniz ben devlete değil özel hastaneye gidiyorum doktor daha erken dediği için ben merak ettim dedim
Erkek gbiYa 12 hafta 3 günlük hamileyim doktor cinsiyeti daha söylemedi bende merak ettim tahmin yapabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?