Cinsiyettt

kubrayndr

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
82
35
8
27
Ya 12 hafta 3 günlük hamileyim doktor cinsiyeti daha söylemedi bende merak ettim tahmin yapabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG-20200311-WA0013.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 93
Kese Yuvarlaksa kız uzunsa erkek derler ama bilemedim

Nub teorisi diye bir konu başlığı var oraya sor istersen canım. Popodan dolayı kız gibi geldi

pipi bacak arasindan görünür yan konumda pipiyi nasil gordunuz.yuzde yuz demissiniz birde.Gobek kordonu olmasin o gordugunuz.
Başka yerde çok cinsiyet tahmini yaptım ve fazlası tutu baya tecrubelendim canım benim 12+4 kalp atışı durdu yeni düşük yaptım doktor dedi ki ben dedim kesin erkek çıkıntı var bu ultrason aynı benim ko gibi ve orda pipi kesin erkek canım eminim güven doktor erken oldu gu için birşey demedi bence pozisyonu çok uygun

geçmiş olsun 12.haftadan sonra risk azalıyor diyorlar ama yinede kalp durmaları yasanıyor sanırım bi sebebi varmıydı sizinkininde

Ya 12 hafta 3 günlük hamileyim doktor cinsiyeti daha söylemedi bende merak ettim tahmin yapabilirmisiniz
Devlete gidiyosaniz solemiyorlar ben ozele gidiyorum 11.haftada erkek dedi 14uncu haftada kesin erkek dedi. Genelde aldiran cok oluyormuş cinsiyeti ogrenince o yuzden doktorlar kurtaj zamani bitene kadar solemiyor. kiza benziyor sizin bebeginiz. Saglicakla alin kucaginiza

Yalniz ben devlete değil özel hastaneye gidiyorum doktor daha erken dediği için ben merak ettim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…