Çıplak Gerçek Star Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
STAR TV’ye bağlı Star Yapım, “Çıplak Gerçek” adlı bir dizi çekiyor.

Şirketin ilk projesi olan dizinin her bölümü, 45 dakika olacak. Yönetmenliğini Ümit Ünal’ın üstlendiği, 16 bölüm sürecek dizide başlıca rolleri Yetkin Dikinciler, Derya Alabora, Mustafa Uğurlu, İdil Fırat, Cem Bender ve Erdem Akakçe paylaşacak. 18 yaşındaki bir genç kızın kaybolmasından sonra yaşananları konu alan dizinin çekimlerine yakında başlanacak. Orijinal adı “The Naked Truth” olan “Çıplak Gerçek”in Amerika adaptasyonu HBO’ya ait.

[video=youtube;i1mya0RbM-s]http://www.youtube.com/watch?v=i1mya0RbM-s&feature=related[/video]

kizim nerede dizisinin tanitim fragmaninda da babasinin dogum gunu vardi

[video=youtube;ikXICudjTuU]http://www.youtube.com/watch?v=ikXICudjTuU[/video]

oyuncuları için bile izlenecek diziye benziyor kızım neredeyi sevmemiştim izlemedim

3. bölümü merakla bekliyorum. Hiçbir Türk dizisini takip etmem. Çok sıkılıyorum. Çok uzunlar. Ama bu kısacık bir şey. O yüzden izleyeceğim. Güzeldi ilk 2 bölümü. :)

3. bölümü merakla bekliyorum. Hiçbir Türk dizisini takip etmem. Çok sıkılıyorum. Çok uzunlar. Ama bu kısacık bir şey. O yüzden izleyeceğim. Güzeldi ilk 2 bölümü. :)

Ne zaman 2 bölüm oldu yaa Bende merak ediyordum, netten izlerim artık

bence cok guzel bi dizi. surukleyici ve arka sokaklar gibi senaryosu basit degil. taindad birakiyorlar bu pazar final olacak. Merakla bekliyorum

bence cok guzel bi dizi. surukleyici ve arka sokaklar gibi senaryosu basit degil. taindad birakiyorlar bu pazar final olacak. Merakla bekliyorum

Bu dizi benim internet dizim, hic tv de izlemedim, pazartesi günleri ofiste izliyorum.
Biraz sacma geliyor bana ama güzeldi. 15 bölüm boyunca hep aynı yerde dizi cektiler Bakalım kimin parmagı var bu işte

aa bu pazar biticek mi daha sürer sanıyordum pazar akşamları izliyordum ne güzel,aynı mekanda aynı oyuncularla cekildiği halde izlettiriyordu bakalım ben üvey babasından ve rehberlik hocasından cok şüpheleniyorum:44:
o zayıf keman hocasına da sinir oldum

Son gelen cocuk vardi ya alninda cizikler olan. Bence o Roberto nun evine hirsizliga girmisti Roberto bikac aydir yurt disindaymis cunku. E ordada Hazali gorunce
bi bogusma fln yasanmistir. Hazalin ayakkabisindaki kan da o cocuga ait bence

dün finaldi kızın ölmesi beni cok üzdü
hep bir yerden çıkıcak gibi hissediyordum
hele o resimleri cok fenaydı,cocuk kızı sürüklediği için yüzü falan çizilmiş olabilir zaten sehpanın üstüne düşmüş beyin kanamasından ölmüş denildi ben daha güzel bir final istiyordum neyse dizi sonuçta ne diyelim

Son düzenleme:
iiydi, güzeldi, güçlü oyuncular vardı, reyting kurbanı oldu zannımca, haftaya behzat ç. başlıyo onun saatine...

bi de komserin karısı vardı eski polis, evdeydi hep bunalımdaydı, en son küçük kız evde annem yok falan dedi onu da havada bıraktılar...

evet karısı en son uyuyordu sabah kalkıp gitmiş soru işareti bıraktılar
doğum yapan komiser kız vardı eşiyle ayrılmak üzereydi o da muamma:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…