• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıplak resim atmayınca terkeden sevgili

aydagece

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
361
260
23
kızlar önceki konularimda da var 3 yili askin sevgilim vardi artik kesin olarak bitirmistim hatta yeni bir beraberlik olasiligimdan bahsetmistim fakat olmadi zaten yeni biten iliskinin uzerine olmicaktı...bu eski sevgili gecenlerde msj atti goruntulu aramalar neler neler uzatmiyim tabi benim yelkenler fora baristik birde ilgi alaka dedim degismis ciddi dusunuyor artik neyse hersey iyi giderken çıplak foto istedi benden atmadim tabi baya tartistik ve bana son yazdigi seni terkediyorum mahsuru mu var sadece ofkemden paylasmak istedim aptal gibi inandim kendime kızıyorum

Hiç üzme Canım kendini zaten o niyetini belli etmiş zararın neresinden dönsen kardır ... inanman normal iyi niyetli biriysen herkes karşısındakini kendi gibi zannediyor maalesef :(

İyi ki atmamışsın .

Ah neler neler duydum ...

Sevgilisinin fotoğraflarını whatsapp erkek gruplarına meze yapanlar mı ararsın

Şantaj yapıp ileri götürmek isteyenler mi ararsın

İğrenç . Buradan okuyan yaşıtlarıma ya da daha küçüklere bir kamu spotu niteliğinde sesleniyorum . Kimseye özel fotoğraf atmayın . Emin olun attığınız kişide kalmıyor sadece o .

Valla burada tek üzüleceğin durum 3 yılını böyle bir elemana harcamış olman. Zararın neresinden dönersen kardır, canını sıkma. 1-2 ay üzülürsün, sonra sevinirsin iyi ki kurtulmuşum böyle bir abazadan diye. Fotoğraf atmadığın için ayrılan adam, atsan çıplak fotoğraflarını yayabilirdi de.

bu ne terbiyesizlik yahu. ne kadar rahat insanlar var sevgiyi bu kadar ayağa düşürdüler ya pes. akıllanmaz o uzak dur bence. haddini bildir def et başından bi daha da aramasın.
çok söylendim zaten neler yazdım ama adam kendini haklı görüyo çok normalmiş istediği ruh hastası

Iyi yapmissin ,sakın sakın .Bırak sevgiliyi milletin eski eşleri şantaj yapıyor neler neler duyuyoruz.
O değilde hep merak etmisimdir bu nasıl bir sapıklıktır ki resimden ne zevk alırlar hiç anlamam:KK70:

kızlar önceki konularimda da var 3 yili askin sevgilim vardi artik kesin olarak bitirmistim hatta yeni bir beraberlik olasiligimdan bahsetmistim fakat olmadi zaten yeni biten iliskinin uzerine olmicaktı...bu eski sevgili gecenlerde msj atti goruntulu aramalar neler neler uzatmiyim tabi benim yelkenler fora baristik birde ilgi alaka dedim degismis ciddi dusunuyor artik neyse hersey iyi giderken çıplak foto istedi benden atmadim tabi baya tartistik ve bana son yazdigi seni terkediyorum mahsuru mu var sadece ofkemden paylasmak istedim aptal gibi inandim kendime kızıyorum
Ya geçen gün arkadaşlar konuşurken kulak misafiri oldum da,bir kız erkek arkadaşıyla mesajlaşırken erkek arkadaşı konuyu bu konulara getirmiş ve haddi aşan sözler sarfetmiş kıza. Fotoğraf da istemiş.Hatta tehdit bile etmiş .Kız da tamam sen at özel fotoğraflarını bana ,ben de atacağım demiş.Çocuk fotoğrafları atar atmaz kız engeli basmış.Ve çocuğun fotoğraflarını gruplara atmış. Çocuk süt dökmüş kediye dönmüş:) Her ne kadar çok yanlış olsa da bunu duyunca içimin yağları eridi.Hep biz kadınlar mı rezil olacağız,korkacağız?

Konunun geçmiş 1 nisan şakası olmasını diliyorum şaka gibii ama gülemiyorum da .

Back
X