Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duydum ama çok farklı olacağımı sanmıyorum dölleyecek olan normal aşılamada da döller bence . Bende normal aşılama yaptım 9. Günümdeyimİyi akşamlar kızlar. Bu ay çipli aşılama yaptıracağım özel bir klinikte. Daha önce devlet hastanesinde başarısız bir aşılamam var. Çipli aşılama yaptırıp pozitif görenler var mı?
10. Günden sonra etkisi geçiyor diye biliyorum . Çok sevindimm bence hemen kan da baktırmalısınızDuydum ama çok farklı olacağımı sanmıyorum dölleyecek olan normal aşılamada da döller bence . Bende normal aşılama yaptım 9. Günümdeyim
10. Günden sonra etkisi geçiyor diye biliyorum . Çok sevindimm bence hemen kan da baktırmalısınızBugün aşılamanın 13 gün test yaptım pozitif çıktı çatlatma iğnenin etkisi geçmiş mıdır
Cipli aşılama ne olduğunu bilmiyorum benim ki normal aşılama10. Günden sonra etkisi geçiyor diye biliyorum . Çok sevindimm bence hemen kan da baktırmalısınızSizde mi çipli aşılama yaptırdınız?
Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinCipli aşılama ne olduğunu bilmiyorum benim ki normal aşılamakan verdim HCG 106,81 çıktı
Allah razı olsun rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah bir hafta avokado yedim folik asit içtim onu dışında birşey yapmadım canım evet ilk aşılama belirti olarak da aşılama yaptırdığım ertesi günü göğüs ucu ağrısı o yuvarlak olan etrafı büyüdü ve sivilce çıkmış gibi şeyler vardı aşırı dolgun olmuştu canımÇok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinilk aşılama mıydı nelere dikkat ettiniz
Valla hiçbir şeye dikkat etmiyorum evdeyim zaten yemek falan yapıyorum günlük işler yani , ama süpürge yapmıyorum mesela ve hiçbir belirtim yokÖyle tabi nasip meselesi aslında. Nasıl gidiyor sizin süreç nelere dikkat ediyorsunuz? Ya da doktorunuz dikkat etmeniz gereken şeyler söyledi mi?
Amin canım dua beklerim ben deAllah razı olsun rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah bir hafta avokado yedim folik asit içtim onu dışında birşey yapmadım canım evet ilk aşılama belirti olarak da aşılama yaptırdığım ertesi günü göğüs ucu ağrısı o yuvarlak olan etrafı büyüdü ve sivilce çıkmış gibi şeyler vardı aşırı dolgun olmuştu canım
Maşallah darısı bana olsun inşalah yaCipli aşılama ne olduğunu bilmiyorum benim ki normal aşılamakan verdim HCG 106,81 çıktı
bana da dua eder misin hamile duası kabul olurCipli aşılama ne olduğunu bilmiyorum benim ki normal aşılamakan verdim HCG 106,81 çıktı
Yok canım aşılama esnasında 20 dk dinlendim ardından yarın günlük hayatına dönebilir sin dedi ama havuz fln girme canımAmin canım dua beklerim ben deadetimi bekliyorum ben de aşılama için biraz korkuyorum aslında çünkü 2. Aşılamam olacak. Canım doktor sana dinlen vs dedi mi? Ben aşılamadan sonra tatile gideceğim de sıkıntı olur mu acaba merak ettim
Şimdiden heyecanlanmaya başladım nasıl beklycem bilmiyorumYok canım aşılama esnasında 20 dk dinlendim ardından yarın günlük hayatına dönebilir sin dedi ama havuz fln girme canım
Allah'a razı olsun biliyor musun hayla inanamıyorum şaka gibiMaşallah darısı bana olsun inşalah yabende 9. Günümdeyim ama kasık ağrısı vs yok sadece göğsümde bir dolgunluk var ama adet olunca da olan bişey zaten
Bol bol dua etŞimdiden heyecanlanmaya başladım nasıl beklycem bilmiyorum![]()
Tabi ki ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahbana da dua eder misin hamile duası kabul olur![]()
Peki bu göğüs ağrısı kaçıncı gün başladı acabaAllah'a razı olsun biliyor musun hayla inanamıyorum şaka gibiamin inşallah bende de göğüs ucu ağrısı o yuvarlak kısmı büyüdü ucunda sivilceler çıktı ayağa kalktığımda da sanki göğsüme taş varmış gibi asaga çekem birşey varmış gibi çok ağrıyordu