Kardelen sıkıntı içki servisi yapılması değil. .Uçaklarda içki servisi yapılırsa ve agzıyla içmesini bilemeyenler için bu gibi durumların olması normal yani
Ben sadece bu olay için demiyorum. içki servisi yapılan hava yolu şirketleri de var biliyorsunKardelen sıkıntı içki servisi yapılması değil. .
Adam havaalaninda içmiş..
Valla yıllardır uçarım. Ne sarhoş bir yolcuya nede içip dağıtan bir yolcuya denk geldim. Alkolün fazlası tabiki zarar. Kaldiramadigin yerde bırakacaksın. ( işi dini boyuta getirmeden konuşalım ) öyle durumlarda amaç sarhoş olmak değil, zevk olsun vakit geçsin diye almaktır.Ben sadece bu olay için demiyorum. içki servisi yapılan hava yolu şirketleri de var biliyorsunİşte bence halka açık yerde içilmesinin sakıncalı olan tarflarından biriside budur!..
Kaç defa şait olduk havalanında içip sarhoş olan ve zorluk çıkaran insancıklara
Yorumumun dinle uzaktan yakından alakası yok!..Valla yıllardır uçarım. Ne sarhoş bir yolcuya nede içip dağıtan bir yolcuya denk geldim. Alkolün fazlası tabiki zarar. Kaldiramadigin yerde bırakacaksın. ( işi dini boyuta getirmeden konuşalım ) öyle durumlarda amaç sarhoş olmak değil, zevk olsun vakit geçsin diye almaktır.
Sadece uçakta değil. Toplu taşıma araçlarında bile sarhoşlar oluyor .
Yorumun yok dinle alakası. .Yorumumun dinle uzaktan yakından alakası yok!..
Bence umuma açık yerde satışı ve içilmesinin yasaklanması en doğrusu olur!..
Neden ki, benim düşüncelerimi mi okudun?Yorumun yok dinle alakası. .
Kararında İçilse deyince , dinen haram vs diye bir yorumla gelebilirsin diye deidm. Yoksa tabiki yok :)