• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin birisine deli gibi aşık oldum yardım edin lütfen =(

hilalcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
5
0
36
İstanbul
arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıldır birisini seviyorum herkes çok çirkin diyor umrumda değil dedikleri aslında iyidemi yapıyorlar bilmiyorum çünkü onlara karşı sevdiğim kişiyi korurken daha çok bağlandım sevgilisi oldu 10 ay boyunca hiç aklımdan çıkmadı deli gibi ağladım ama hep içimden kimseye belli edemedim şimdi ayrıldı aslında bi bakıma mutlu bi bakıma mutsuzum çünkü çok üzülmüştü ancak şimdi daha iyi ve bende ona cesaretimi toplayıp sevdiğimi söyledim oda aslında bana boş gibi davranmadı ama çok havalandı :( napıcam bilemiyorum ya lütfen yardım edin deli oluyorum kendini kaf dağında sanıyor :çok üzgünüm:

canımmm ask acısı cekiyosun belliki bak hele ne diye havalanıyomuş anacım erkek milleti böle biz kızlar daha anlayıslıyız aslında bu konuarda önce az bucuk havalansakta fazla naz yapamıyoz sanırım inşallah oda anlar senin sevgini en kısa zamanda bitanemmm önemli olan cirkinlik degil.... senin mutlu olman yan yana durunca yakışıyosan sorun yok kuzusum....
rabbim yar ve yardımcın olsun bitanemopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canımmm ask acısı cekiyosun belliki bak hele ne diye havalanıyomuş anacım erkek milleti böle biz kızlar daha anlayıslıyız aslında bu konuarda önce az bucuk havalansakta fazla naz yapamıyoz sanırım inşallah oda anlar senin sevgini en kısa zamanda bitanemmm önemli olan cirkinlik degil.... senin mutlu olman yan yana durunca yakışıyosan sorun yok kuzusum....
rabbim yar ve yardımcın olsun bitanemopuyorumnanaktan

saol canım benim ayrıca ilk aşkım :utangac: inşallah anlar oda beni =(

cnm çevrendekiler çirkin diyebilirler ama sen seviyosan o senin için dünyadaki en yakışıklı erkektir..kimin ne dediği önemli değil.. :lepi: ayrıca sevdiğini söyleyince havalandı demişsin o zaman bırak kendi haline fazla ilgiyi görünce böyle oluyor erkek milleti :jeyyar:

zamana bırak..........sen seviyorsan o senin gözünde dünya güzelidir boşver insanlar bayılır bu konulara çomak sokmaya....

çirkin mirkin canım sen sevmişsen kime ne?
açılmışsın da,bence fazla üstüne gitme havaya girmesin,erkek milletine fazla yüz vermeye gelmez:1closedeyes:

Sana göre güzel mi güzel...Çirkinliği de kimseyi alakadar etmez o halde.

Bırak kim ne derse desin,sen sevmeye devam et arkadaş.

Önemli olan huy güzelliği hem ,yüz güzelliğini neyleyim huy kötü olunca.

İnşallah o da seni farkeder kısa zamanda.

çirkin değilmiş ki sevmişsin
sen biraz poposunu kaldırmışsın sadece arkadaşın
üzerine düşme düzelir umarım

Çirkin şansı hesabı sevgilisinden ayrılmış sonra hop başkası onu sevdiğini söylemiş, o havalanmasın da kim havalansın? Şaka bir yana, yaş gereği doğal diye düşünüyorum.
Ayrıca gönül kimi severse güzel odur.Benim eski bir sevgilimin en çok kulaklarını beğenirdim, minik ve şekilli der, herkese kaşı gözü süper ama kulakları muazzam derdim, birgün annem resimlerimizi gördü."Aaa resmen çocuğun kulakları kepçe, hatta yelken olmuş gidiyor" demişti.Ayrılana kadar da farketmemiştim, aşk işte.Sonra bir gün bir resmi nerdeyse kulaklarıyla kapladığını görmüş ve nasıl kulaklarına aşık olduğumu anlamaya çalışmış, kendimden nefret etmiştim :)) Özetle; gönül kimdeyse güzel odur.Yelkenle bile mutlu olmak gerçek aşk olsa gerek :)

saolun valla ben artık gönül bu ota da konar b.. hesabı düşünüyorum birde ilk sevdiği insanın böyle olunca aşka güveni bile kalmıyor deli oluyor insan herhalde zamanla inşallah ya unutucam yada güzel birşeyler olucak :):)

Back
X