çirkin insanlarla baş etmenin yolları ??

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Sizin başınıza gelde ne yapardınız ?
Bi kız var is yerinden tanıyorum. Hakkımda ileri geri konuşmuş olur olmadık sözler söylemiş. Arabami nasil aldigimi o kadar parayi nereden buldugumu vs.. herseyimi konusmus.. sagda solda.. Bana bunu getiren de kesinlikle o duymasın sana anlattigimi diyor.
Kızi az çok biliyorum son derece çirkEF biri. Bi kaç insanla kavgası olmuştu oradan biliyorum. Siz olsaydınız bu işin üzerine gidermiydiniz
Yoksa hiç umusamazmiydinuz

Arabami nasil aldigimi o kadar parayi nereden buldugumu vs.. herseyimi konusmus..

Arabanızı helal parayla almadınız mı sonuçta?
Eğer sizin adınıza gerçek olmayan şeyler söylüyorsa tabiki tepki verin ama diğer türlü uğraşmaya değmez öyle basit insanlarla. İftira tarzı konuşuyorsa haddini bildirmelisiniz şahsen.

Arabanızı helal parayla almadınız mı sonuçta?
Eğer sizin adınıza gerçek olmayan şeyler söylüyorsa tabiki tepki verin ama diğer türlü uğraşmaya değmez öyle basit insanlarla. İftira tarzı konuşuyorsa haddini bildirmelisiniz şahsen.
Tabiki helal para ile aldım.
Ama gel gör ki bunu ağzına sakız yapmış.
Ben beni biliyorum tabi ki.

Bi kız var is yerinden tanıyorum. Hakkımda ileri geri konuşmuş olur olmadık sözler söylemiş. Arabami nasil aldigimi o kadar parayi nereden buldugumu vs.. herseyimi konusmus.. sagda solda.. Bana bunu getiren de kesinlikle o duymasın sana anlattigimi diyor.
Kızi az çok biliyorum son derece çirkEF biri. Bi kaç insanla kavgası olmuştu oradan biliyorum. Siz olsaydınız bu işin üzerine gidermiydiniz

bEN hiç umursmazdım kulağınız ile direkt kendisinden duydunuz mu ?
Aracı kişinin ne malum size kumpast kurmadığı ?
Gözle görmediğiniz kulağınız ile duymadığınız hiçbirşey inanma .BENCE .

aynisinda bizde de var. acaba o mu diye düşündüm birden. ben kendisiyle konusmuyorum. ama diger insanlarla aram cok iyi, millet onu da biliyor beni de. o yuzden sıkıntım yok. hatta onun arkasindan benim yanimda konusurlarsa duymamazliktan gelip yorum dahi yapmıyorum. o derece hayatimda yok yani.

"O kadar parayi nereden buluyor" un altinda hem kiskanclik hem de kötü yakistirma seziyorum. Ben direk gider konusurdum. Sen ne demeye calisiyorsun yuzume de hele derdim. Boyle tiplere biraz diş gostermek lazim. Aman susayim gormezden geleyim dersen de kulaklarini tika duymazdan gel.

Tabiki helal para ile aldım.
Ama gel gör ki bunu ağzına sakız yapmış.
Ben beni biliyorum tabi ki.

Valla iki secenek var ya duymazdan geleceksin yada herkesin ve o kizinda bulundugu bir ortamda acacaksin agzini yumacaksin gozunu cirkinlesmeden ama seviyeli bir sekilde hatta isim vermeden bile konusabilirsin. Hakkimda soyle soyle deniliyormus ispati varsa cikarsin delili varsa konussun yoksa mahalle kadinlari gibi orda burda kiskancligindan kudurup hakkimda asilsiz seyler soylenmesin. Herhangi biriinin de soracak soru kafasinda bi rkarisikli bilmek i veya dogrulamak istedigi dedikodusu varsa bana gelsin dersin. Herkes mum gibi olur.

Cahille tartismayin
Size lafi getiren Kim ?
Neden o an cevabini vermemis
O lafi tasiyana da guvenmeyin

Evet laf tasiyana da güvenmemek lazim.
Bana birisi bir baskasinin hakkinda yok arabasini nasil almis niye almis diye konusur hep karalamaya calisirsa sanane bizene der agzinin payini verirdim. Baska isi gücü yok herhalde :KK70:birde böyle insanlari dinlemekten zevk alanlar da var..onlarin da baska isleri yok.. kimin ne yaptigi kime ne yahu..onu almis nerden almis..off ne gereksiz seyler

Onunda bulunduğu ortamda, arkadaşlar biri hakkımda ileri geri konuşuyor ve bunlar benim kulağıma geliyor, bir kaç kişiden bunu duydum rahatsızım. Araba almak bu devirde çok zor değil ama niyeti iyi olan herkese allah helal para ile araba almayı nasip etsin de... Dedikoduların sana ulaştırıldığını bilsin.

Size lafı getiren kişi güvenilir mi bikere?o kıza gıcık olmuş olabilir.üstüne ekleyerek size anlatmış olabilir.ben olsam eğer gerçekten söylediyse ağzına yüzüne.......

Birilerinin hakkinizda ileri geri konustugunu duyup da tepki vermezseniz o insanlara cesaret vermis olursunuz bence,nasilsa sesi cikmiyo diye daha da uzerinize gelmeye calisirlar.Ben olsaydim o kisinin ve diger arkadaslarinda bulundugu uygun bi ortamda 'bazilari arkamdan konusuyormus,su an musaitim merak ettigi bi konu varsa merakini gidereyim sevabına deyip kimseden ses cikmayinca(ki kimse ustune alinmaz herkes birbirine bakar) da yuzume soyleyemediginiz ,kendi kafanizdan uydurdugunuz yalanlari dillendirmeyin ,tekrar duyarsam bu kadar anlayisli olmam' deyip bi de bakis attin mi tamam :)

Bulasma dedikoducuya ve sana bu lafi getirenden ayrica uzak dur. Emin ol o da dostun degildir.

Dedikoduyu ciddeye alir olay çıkarırsanız onunu alamazsiniz. Basiniz dik devam edin. Bulasirsaniz iyice civitir.

Allaha havale edin böylelerinin hakkından yalnızca Allah gelir görmemezlikten gelir eğer devam ederse bir şekilde üst makamlara şikayet edebilirsin hakkım olup olmadık iftiralar atıyormuş gibilerinden

Size laf taşıyan kisiye de guvenmeyin.. Fitne fesat cikarmak bu.. Niye soyluyo caninizi sıkıp kalbinizi karartiyo?

Back
X