- 6 Aralık 2014
- 66
- 31
- 8
- 36
- Konu Sahibi RenginKorkmaz
Gecenin bu vaktinde gözyaşlarıma hakim olamıyorum. O kadar üzgünümki şuanda. Yaklaşık 1 yıldır sevdiğim biri vardı. Uzun süredir takip ediyordum onu benden hoşlanıyor mu ilgisi var mı diye. Bana öyle bir bakıyordu ki, tüm kız arkadaşlarım sana aşık bu diyordu. Genel olarak soğuk bir yapım olduğundan gelip söyleyemiyor sandım hep. En sonunda bir yolunu buldum ve arkadaşıma bizi tanıştırmasını istedim. Numaramı istemiş arkadaşıma vermesini söyledim. Bugün akşam üstü whatsapptan yazdı. Bendenbresim istedi, gönderdim. Bana tek dediği şey şu oldu "çirkinsin maalesef" sana bakmam dedi. O kadar yıkıldım ki.. Bana süzüle süzüle bakan adam meğer beni farketmemiş bile tanımıyor tanımadı. Kalbim çok acıyor. Onu bu kadar zamandır içimden atamadığıma mı, yoksa bir yobazı sevdiğime mi yanayım bilmiyorum.
Üstelik bir yanlış daha yaptım. O anın verdiği hezimetle bir arkadaşıma anlattım ben çirkin miyim dedim yorumsuzum dedi bana. Yani gerçekten çirkinmişim...
Çok kırık kalbim. Çok...
Ne olur bir şeyler söyleyin
Üstelik bir yanlış daha yaptım. O anın verdiği hezimetle bir arkadaşıma anlattım ben çirkin miyim dedim yorumsuzum dedi bana. Yani gerçekten çirkinmişim...
Çok kırık kalbim. Çok...
Ne olur bir şeyler söyleyin