Çirkinmiyim ben :(

yok yok canım arkadaşa hak veriyorum,evlenecek adam yok çevrede gerçekten
bende bi dönem evde kaldım psikolojisi ile kayıt oldum
3-4 kişiyle tanıştım
bana şansıma 1 i hariç hepsi düzgün çıktı
bende de ne özgüven varsa tavan yapmış kimseyi beğenemedim :1:
sonra sildim üyeliğimi
yani arkadaşı çok iyi anlıyorum

Yaaa 29 yaşında evde kalınır mı yahu:1:

Şu kezban lafı da artık sinirimi bozmaya başladı.Espriydi,millet güldü geçti artık suyunu çıkardılar erkekler.

Katılıyorum, birinin "artık komik değil" diye belirtmesi lazım bence:ssz:

Yaaa 29 yaşında evde kalınır mı yahu:1:

Katılıyorum, birinin "artık komik değil" diye belirtmesi lazım bence:ssz:

kayıt olduğumda 25 di yaşım :1::1: sorma ya aslında ben gayet laylaylom yaşıyordum sonra birileri evlen artık diye söylenince bi de bunu deneyek dedim :1:

Cirkin olmaktan daha kötü birsey varsa o da saf olmak!
Saf olma lutfen su evlilik sitelerinde gezen erkeklere guvenme internet ten hiçbirşey cikmaz sana..
Niyeti bozuk olan erkek icin guzel cirkin fark etmiyor inan bana . Ben bekarken Face de biri aylarca mesaj atti bana ama aylarca . Bu arada üniversite donemimde taki ayakkabı vb. Seyler icin modellik yapiyordum. Buna cevap vermeyince kirilan egosunu onarmak icin bana zaten bi halta benzedigin yok yazmisti:)
Ama bak lutfen şu siteleri birak lutfen kismetin gelir bulur zaten Allah korusun sapigin biri cikar tecavüz filan eder lutfen internetten evlilik isine inanma

yok zateneve gitmem aptalmıyım kalabalık yakın bir yerde olursa giderdim üyeliğimi iptl ettiler zaten sahte ikinci hesap açmaktan
iyii de oldu hepsinin gerçek yüzünü görüdm :)

kayıt olduğumda 25 di yaşım :1::1: sorma ya aslında ben gayet laylaylom yaşıyordum sonra birileri evlen artık diye söylenince bi de bunu deneyek dedim :1:

Hahahahah:1: Ya evlilik konusunda ciddi baskı oluyor insanın üzerinde. Misal benim aileme kalsa asla evlenmiyim:1: Ama anneannem falan evde kalmış gözüyle bakıyor üniversite okuyorum henüz düşün artik

Son düzenleme:
Ilk kez gorucegi kisiye evlilik teklfi mi edicekmis yapmasin cok komik :) uyduruyor niye inaniyosunz ki... o sitelerden biriyle tanismaya calismayn lutfen. O yüzden bunlar basiniza geliyor. Bu arada cirkin oldugunu dusundugu birine bir erkegin elini tutmak isteyecegni vs sanmam.

Merhabaa Kızlarr,

bir evlilik sitesinde birisiyle tanıştım konuştuk filan aynı şehirde yiz.Face den konuşuyoruz.
bana buluşursak elini tutar,öper vb.şeyler söyledi bende olmaz z dedim.sonra bana yobaz dedi bunun üstüne
bendesinirlendim.Başka bir hesap alıp tekrar konuşmaya başladım ve bir cafede buluşlım dedi.Tabi buluşmadık
çünkü öyle biri yok bunu bekletip durdum orda snra bana eve gelince şunu u yazdı(yani sahte hesaba)
o kız gelseymiş evlilik teklif etcekmiş senden niyetim faydalamaktı çünkü sen çok çirkinsin başaka bir işe yaramazsın:(
sonra bugün başka biriyle görüştüm oda eve gelirmisin dedi :( Çirkin olduğum içinmi böyle olyor adam gibi bir yere davet
etmiyorlar?Çok mutsuzum bi şeyden zevk almıyorum artk:((
Ahah, gerçekten böyle insanların söylediğine mi itibar ediyorsunuz? Evlilik sitelerine güvenmeyin, böyle yerler sadece buluşup tek gecelik ilişki kurmak isteyen erkeklerle dolu. Onun yerine çıkın gezin, kafelerde oturun, sinemaya gidin, tiyatroya, kütüphanelere, hem kültürünüz zenginleşir hem de düzgün biriyle tanışma fırsatınız artar.

29 yaşındayım öylede ama etrafımda tanışabilecğim biri yok yani olsa bile gidipte konuşamam karşıdan gelmeyince:(
Gidip konuşmak gerekmiyor ki, tesadüfen karşılaşmışsınız gibi yapabilirsiniz, mesela adres sormak, giderken çarpışmak, ne bilim filmlerde oluyor ya, o tip şeylerden yani.

Merhabaa Kızlarr,

bir evlilik sitesinde birisiyle tanıştım konuştuk filan aynı şehirde yiz.Face den konuşuyoruz.
bana buluşursak elini tutar,öper vb.şeyler söyledi bende olmaz z dedim.sonra bana yobaz dedi bunun üstüne
bendesinirlendim.Başka bir hesap alıp tekrar konuşmaya başladım ve bir cafede buluşlım dedi.Tabi buluşmadık
çünkü öyle biri yok bunu bekletip durdum orda snra bana eve gelince şunu u yazdı(yani sahte hesaba)
o kız gelseymiş evlilik teklif etcekmiş senden niyetim faydalamaktı çünkü sen çok çirkinsin başaka bir işe yaramazsın:(
sonra bugün başka biriyle görüştüm oda eve gelirmisin dedi :( Çirkin olduğum içinmi böyle olyor adam gibi bir yere davet

Bak canim 29 yasindaymissin.bile bile hata yaparsan kimse seni affetmez cunku cocuk degilsin.insanlara o sitelerde guvenme lutfen.yalnizsin ama bu yalnizliginin onune hatalarin gecerse hayatin kararir bile bile lades olma.o bahsettigin erkeklerden uzak dur.inanki hicbir kadin cirkin degil sende degilsin eminim.onlarin derdi baska.uzanamadiklari cigersin cunku o yuzden cirkinsin..hem anlattigin erkekler hic olgunlarmis gibi gelmedi evlilik dusunecek tipleer degiller.Allah sana seni gozunden sakinacak ve sevebilecegin es nasip etsin.

Merhabaa Kızlarr,

ay çirkinlikle ilgisi yok ama öyle çirkin sitelerde dolaşmayın bence.
evlilik sitesi neymiş yahu, sosyal aktivitelerle tanışmanız daha iyi değil mi bi kaç insanla.. kendinize sosyal aktivitebulun bence

Kendini nasil hissediyosan oylesin. Hoş benim de aklimi ayni soru kurcalar sık sık. :) amaannn cirkinler evlenmiyo mu der gecerim. Öyle nitekim. Biz hep yakisiklikari mi seviyoruz? Hayir :) ozguvenli ol gerisi gelir Allahin izniyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Niye cirkin olasin.bence karsindakilerin niyeti baska.seni kandiramayinca da boyle demisler.en iyisi vazgec sitelerde dolasmaktan.ailen arkadaslarin araciligi ile bitiletiyle tanismaya bak

Merhabaa Kızlarr,

Onların niyeti evlenmek değil ki zaten :19:

Yahu evlilik sitesi ipe sapa gelmez insanlarla dolu. Bir zamanlar ben de arkadaşlarla girip çok dalga geçmiştim.
Benim bir sürü kız arayan tanıdığım var, onlarla tanıştırayım daha mantıklı gerçekten:)

Bence ha esra Erol a çıkılmis ha evlilik sitelerinde gezilmis ikiside güvensiz bence artık orada birşeyler arama Allah korusun birini bulacam diye başına iş gelir..nasibinde ne zamansa olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X