• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Çiş bezi hakkinda..

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

beypazari

Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.813
355
43
Selam bayanlar kizm 2 yaşına gircek gelecek ay, arada daha onceleri tuvalete giderdik buyuk çisini yapardı kucukde yapardi halada oylede suanda ise kakasi geldiginde kakkam diyip duruyo ve gittigimzde çoğunluk da once çişini sonra kakasini yapiyo

Dunde çiş kilodu aldim bilenler varsa disi naylon isi bez gibi alistirmak istiyorum

Ama çiş kilodunu nasil kullanayim yani gece yatarken mi yoksa gunduzmu kullnayim yani nasil yapim

Çiş kilodu 2 adet yardimlarinizi bekliyorum hanimlar
G GUnBatimi T ta mavra
Kizlar sizde bakin buraya

Canim etkinliklerinden bakip da buldum konu actigini bence hem gunduz hem gece kullan ve gece bez baglama yada soyle yapabilirsin. Geceleyin normal kulot kullan altina alt acmaligi icin kullanilan bezler varya altina onu serebilirsin ben arastirma yaparken oyle diyodu gunduz alistirma kulodu gece de altina o dedigimden yay.

Ayy hadi darisi bizim basimiza senin kizinin artik kas sistemi gelismis

Cnm ben de ervayi hergun mutlaka goturuyom lazimligina otutturuyom ama yok yok yok:( napcam bilmiom biraz ara vereyim diyom ama mutlaka hergun otutturuyom napsam ki:(

ayy kızlar hayrunnisa önceden daha hevesliydi tuvalete gidelim diye bağiriyodu çişi gelince şimdi yine başa döndük çiş yaparken tuvalete gitmek istemiyo :(

Vala kizlar ewlenmeden once çiş minderi yapmış posetli falan onu pesiginin icine koydum , uzerinede carsaf çiş kilodunuda giydirdi m gece yapmadi altina hic kontrol ediyorum gece 2 de kalktik tuvalete giittik baya bekledikd oyle yapti gunduzde binkac defa yapti altina goturunce bazen yapiyo baz3n yapmiyo yani ama genelde yapiyo geceden beri hic altina yapmamis uyansin hemen goturcem bide yatmadan sut icti yawrum.

Gunduzde uyudugunda yapmadi altina tuvalete götürdüm uyanınca gene yapmadi sonradan altina yapti tabi :)

Ama uykuluyken yapmiyo nisa gecede farkettim uykuluyken tuvalete gidince yapmiyo daha hic kakasini yapmadi bakalim kizlar darisi size ins.

Ayy seninki ne guzel bayagi ogrenmis ben lazimliga cisini yaptigini gorsem zil takip oynucam:(

Kiz yok be sabahdir ben goturrusem yapiyo yoksa söylemiyor kac oldu kiyafet leri varya canim sikiliyo iyice kendine kendine yapuyo rahatsiz bile olmuyo birde ters tepr diyede korkuyorum aslinda hic yapmaz tuvalete falanda diyr

Ama sengul takilma bu kadar bak sen daha yeni basldin 1 aay olmadi ben taaaa kisin başında n beri goturuyorum bak 3 4 ay oldu daha yeni alistirmiyorum farkindaysan adanada baslamistim goturmeye yani birden alismadi nisa öncesi var ondan birazda boylr rahat ama iste cisim de demiyo nasil olcaksa

Cnm zamanla alisir ben daha yeni yeni goturuyorum 4 ay sonra falan baslayayim diyorum ama 4 aya kadar goturmeye devam etsemmi yoksa birakip o zaman mi baslasam acayip kararsizim daha erva hazir degil bence. En uygun zaman 2 yasindan sonraymis e erva zaten 40 gun kucuk yani 28 mayis dogumlu ama gercek yasi 3 temmuzda girecek 2 yasa oyle hesaplayin diyolar e 1 2 ayda gecsin diyorum olacak eylul ekim ne yapsam:(

Vala canim olsun sen. Cocuguda kendinide yipratmadan dewam et yaz sonuda 3 ay sonra mesela kiz gelmeden basla bak ben ksiin basindan beri götürüyorum daha yeni basladik dusun yani ona gore

Back
X