• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi çiş eğitimini veremiyorum...lütfen yardım

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

kardalen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
316
20
118
Diğer
mrb 39 aylık bi oğlum var.yaklaşık mayıs ayından beri çiş eğitimine basladık.ama sonuç sıfır.lazımlığa veya klozete oturmak istemiyor.kaçıp gidiyor.neyse daha sonra babası ile oturmaya başladı.saat başı oturtup çişini yaptırmya çalıştık.ancak benle kesinlikle oturup yapmıyor.sürekli yok deyip ya altına ya benim üzerime ya da halının üzerine yapıyor.babası eve gelince onunla tekrar oturup yapıyo.babasına da bazen inatlaşıyor yapamak istemiyor.bir bucuk aydır bi yol katedemedik.çevremdeki herkes hala çiş öğretemedin mi dedikçe moralim sıfıra iniyor....benim durumumda olup ta bu sorunu aşanlardan yardım bekliyorum

mrb 39 aylık bi oğlum var.yaklaşık mayıs ayından beri çiş eğitimine basladık.ama sonuç sıfır.lazımlığa veya klozete oturmak istemiyor.kaçıp gidiyor.neyse daha sonra babası ile oturmaya başladı.saat başı oturtup çişini yaptırmya çalıştık.ancak benle kesinlikle oturup yapmıyor.sürekli yok deyip ya altına ya benim üzerime ya da halının üzerine yapıyor.babası eve gelince onunla tekrar oturup yapıyo.babasına da bazen inatlaşıyor yapamak istemiyor.bir bucuk aydır bi yol katedemedik.çevremdeki herkes hala çiş öğretemedin mi dedikçe moralim sıfıra iniyor....benim durumumda olup ta bu sorunu aşanlardan yardım bekliyorum
Tuvalet yasi icinde kücük degilmis cocuklar cok üstüne düsmeyi sevmez.günde Bir iki günde Bir gitsin öyle Alisir.ana okulunun da faydasi cok Oraya gidince Daha iyi ögrenir.

bilemiyorum ki o kadar çaresizim ki suan...eşimle de tartışmaya başladık çiş yüzünden....ne yapcağımı şaşırdım kaldım.bilerek yapıyo

Bazı çocukların hazır olma süreçleri uzundur.
Çocuğunuz kendi başına tuvaletim var demiyorsa, zorlamayın bence.

Banyo da comeltseniz .Suyla oynatarak yaptirsaniz.
Su sesi çişi getiriyor. Çömelmek kaslara daha çok baskı yapıyor. Hem çocuklar şu ile oynamayı sever .

dısardan gelince lazımlığa oturup yapıyo...ancak evin içindeyken asla oturup yapmıyo...yok değip 10 dk sonra bi yere yapıyoooo.

Back
X