- 9 Mayıs 2019
- 203
- 106
- 103
- 34
- Konu Sahibi Cubukmakarna
-
Çekirdekle plastik parça aynı şey değil ama. Sizin bebek yutmuş belki burda bebeğin boğazına takılı kaldı. Öksürüyor kısmına kadar ben de kakada çıkar diyecektim ama durum riskli olabilir.Benimkide geçen zeytin çekirdeği yuttu .Aynen yutkunur gibi oldu zorla .Baktım çekirdek yok.Kakayı takip edin çıkar kakadan büyük ihtimal.
Tamam goturecegim zaten icim hic rahat degil sagolunÖksürüyorsa gitmelisiniz tabi. Öksürük sonradan meydana geldiyse.
Kakasını yaptı iki kere olayın ustune birsey cikmadi ne kadar surer ki kakadan cikmasiBenimkide geçen zeytin çekirdeği yuttu .Aynen yutkunur gibi oldu zorla .Baktım çekirdek yok.Kakayı takip edin çıkar kakadan büyük ihtimal.
18 aylık rontgen çekiliyor mu o kadarlık bebege onu da bilmiyorum kiBebeğiniz ne kadarlık? Ben doktora gitmenizi tavsiye ederim. Hem içiniz rahatlar hem de bir durum var mı takip eder. Takılıp kalması, ciğere kaçıp yerleşmesi daha kötü. En azından bunu anlayabilir doktor.
Evet boyle bogazi rahatsizmis gibi oksuruyo bisey itmeye calisiyo sanki bogazindan ama nefes almasinda bi sıkıntı yok o yuzden dedim belki yutmamistir eli bogazina da gitmiyor ama doktora goturecegim simdi icim rahat etsin en azindanÇekirdekle plastik parça aynı şey değil ama. Sizin bebek yutmuş belki burda bebeğin boğazına takılı kaldı. Öksürüyor kısmına kadar ben de kakada çıkar diyecektim ama durum riskli olabilir.
Benim bebek 15 aylık bu arada sizinkini 6 aylık falan sandım ben büyükmüş .O lambaları biliyorum küçük yuvarlak oluyor. Benimki kahvaltıda yuttu ertesi gün akşam kakada çıkardı 1 kere yaptı kaka.Çok sık yapmıyor benimki .Günde 1 kere hatta 2 günde 1 yapar benimki.Kakasını yaptı iki kere olayın ustune birsey cikmadi ne kadar surer ki kakadan cikmasi
Evet o lamba yuvarlak biraz daha takip edeyim mi birde evi tekrar kaldırıp indiricem simdi yine bulamazsam acile gidicemBenim bebek 15 aylık bu arada sizinkini 6 aylık falan sandım ben büyükmüş .O lambaları biliyorum küçük yuvarlak oluyor. Benimki kahvaltıda yuttu ertesi gün akşam kakada çıkardı 1 kere yaptı kaka.Çok sık yapmıyor benimki .Günde 1 kere hatta 2 günde 1 yapar benimki.
Bende gene meyve çekirdeğiydi ama çok büyük yutması imkansız yani arıyorum yok bulamıyorum. Bir baktım kıyafetinin içine düşmüş boynunun içinden .Tekrar bakın bakalım çıkar belki ...Ama öksürür gibi halâ devam ediyor mu .Evet o lamba yuvarlak biraz daha takip edeyim mi birde evi tekrar kaldırıp indiricem simdi yine acile gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?