Cisim yutmuş olabilir mi

Cubukmakarna

Adam olana çok bile
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
203
106
103
34
Kızlar bebegimin bir oyuncak arabası var polis arabası tepesinde de küçük bir kırmızı lambası vardı oynuyordu bi baktım tepesinde ki lamba yok onu ordan nasıl söktü bilmiyorum baya saglam birseydi ki kontrol etmeden vermem eline lambanin yok oldugunu fark edince hemen yerler bakmaya basladim bulamadım her yere baktım süpürge açtım belki ona gelir diye ama yok deliricem bu arada bu olay olduktan sonra bogazindan bisey cikarmak istermis gibi oksurme gibi seyler yapiyor acaba yutmuş olabilir mi cok tedirgin oldum kucuk daha doktora gotursem mi tedbir amaçlı bulamiyorum çünkü kırmizi lambayı

Benimkide geçen zeytin çekirdeği yuttu .Aynen yutkunur gibi oldu zorla .Baktım çekirdek yok.Kakayı takip edin çıkar kakadan büyük ihtimal.

Bebeğiniz ne kadarlık? Ben doktora gitmenizi tavsiye ederim. Hem içiniz rahatlar hem de bir durum var mı takip eder. Takılıp kalması, ciğere kaçıp yerleşmesi daha kötü. En azından bunu anlayabilir doktor.

Benimkide geçen zeytin çekirdeği yuttu .Aynen yutkunur gibi oldu zorla .Baktım çekirdek yok.Kakayı takip edin çıkar kakadan büyük ihtimal.
Çekirdekle plastik parça aynı şey değil ama. Sizin bebek yutmuş belki burda bebeğin boğazına takılı kaldı. Öksürüyor kısmına kadar ben de kakada çıkar diyecektim ama durum riskli olabilir.

Bebeğiniz ne kadarlık? Ben doktora gitmenizi tavsiye ederim. Hem içiniz rahatlar hem de bir durum var mı takip eder. Takılıp kalması, ciğere kaçıp yerleşmesi daha kötü. En azından bunu anlayabilir doktor.
18 aylık rontgen çekiliyor mu o kadarlık bebege onu da bilmiyorum ki

Öksürük kısmını okuyana kadar, biryerden çıkar dedim.
Hemen doktora gidin.

Çekirdekle plastik parça aynı şey değil ama. Sizin bebek yutmuş belki burda bebeğin boğazına takılı kaldı. Öksürüyor kısmına kadar ben de kakada çıkar diyecektim ama durum riskli olabilir.
Evet boyle bogazi rahatsizmis gibi oksuruyo bisey itmeye calisiyo sanki bogazindan ama nefes almasinda bi sıkıntı yok o yuzden dedim belki yutmamistir eli bogazina da gitmiyor ama doktora goturecegim simdi icim rahat etsin en azindan

Kakasını yaptı iki kere olayın ustune birsey cikmadi ne kadar surer ki kakadan cikmasi
Benim bebek 15 aylık bu arada sizinkini 6 aylık falan sandım ben büyükmüş .O lambaları biliyorum küçük yuvarlak oluyor. Benimki kahvaltıda yuttu ertesi gün akşam kakada çıkardı 1 kere yaptı kaka.Çok sık yapmıyor benimki .Günde 1 kere hatta 2 günde 1 yapar benimki.

Benim bebek 15 aylık bu arada sizinkini 6 aylık falan sandım ben büyükmüş .O lambaları biliyorum küçük yuvarlak oluyor. Benimki kahvaltıda yuttu ertesi gün akşam kakada çıkardı 1 kere yaptı kaka.Çok sık yapmıyor benimki .Günde 1 kere hatta 2 günde 1 yapar benimki.
Evet o lamba yuvarlak biraz daha takip edeyim mi birde evi tekrar kaldırıp indiricem simdi yine bulamazsam acile gidicem

Evet o lamba yuvarlak biraz daha takip edeyim mi birde evi tekrar kaldırıp indiricem simdi yine acile gidicem
Bende gene meyve çekirdeğiydi ama çok büyük yutması imkansız yani arıyorum yok bulamıyorum. Bir baktım kıyafetinin içine düşmüş boynunun içinden .Tekrar bakın bakalım çıkar belki ...Ama öksürür gibi halâ devam ediyor mu .

Benim kizimda 10 aylik falandi galiba kulaklıkların silikon ucu oluyorya onu cikarip yutmuş. Öksürdü bi anlamadim sonra baktim elinde kulaklik biri var biri yok. 2 gun sonra kakasindan cikti. 2-3 kez de zeytin cekirdegi yuttu. Ama sizin ki hala öksürüyorsa bence doktora götürün. Belki daha asagiya inmedi ve cocugu rahatsiz ediyor olabilir.

Back
X