Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk çıtçıt mı kaynak mıı hiçbir fikrim yokk

freak_out

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
29
0
16
Antalya
Kızlar kurban bayramında nişanım var saçımı çıtçıt ya da kaynak yaptırmak istiyorum ama hiçbir fikrim yok kaç tane lazım ne kadara yapıluyo yardımmmmm
IMG_20140827_215812.webp

eğer istediğinde kullanmak istiyorsan çıtçıt sürekli kullanmak istiyorsan kaynak.
yalnız şöyle bir durum var kaynak yaptıracaksan saçların güçlü olmalı çünkü her uzadıüında yeniden çıkarıp taktırmak gerekiyor ve bu da saçları dökülüyor. ben çıtçıt kullanıyorum çok memnunum. seninki 6 tane çıtçıtı kaldırır. 8 fazla gelir.
ben zamanında 8li almıştım hiç kullanmadım 8ini birden. şuan da saçlarım uzadı sadece 2 tane kullanıyorum aynı boydalar sadece saçım hacimsiz hacim vermek amacıyla :)
8 çıtçıta 4 yıl öncesinde 250 vermiştim yanlış hatırlamıyorsam boya da dahildi fiyata

ama şunu da söylemek istiyorum saçlarınız gayet hoş duruyor. onları kullandığınızda mutlaka yapaylık oluyor .

Kızlar kurban bayramında nişanım var saçımı çıtçıt ya da kaynak yaptırmak istiyorum ama hiçbir fikrim yok kaç tane lazım ne kadara yapıluyo yardımmmmmEki Görüntüle 1233785
Bence saçlarınız çok çook güzel, kısa saç herkese yakışmaz bir daha duşunun çünkü çok yakıştırdım ben size kısa saçı :)

saçlarınız güzel ama kedi kuyrugu gıbı az bence mutlaka taktırın bende taktırcam :)

Back
X