çitf çizgi çıktı çok belirgin

canım benim niye testin yanlış çıkacağını düşünüyorsun ki.Allahın izniyle hamilesin işte. benim ilk bebeğimde okadar silik bir çizgi vardı ki.tam testi çöpe atarken hayal meyal farketmiştim.hemde 1 gün geçmişti. bak şimdi kızım kucağımda. bence sende hamilesin.şimdiden hayırlı uğurlu olsun.gerçi topiklerde okuyoruz.çift çizgi çıktığı halde hamile olmayanları ama ben öyle zannetmiyorum.inşallah hamilesindir. Allah bu mutluluğu bekleyen herkese yaşatsın en kısa zamanda

inşallah hamilesindir canım
idrar testlerinde sabah yapılan testler daha belirgin olur
özellikle 5-6 ssat idrara gitmeyip test yaparsan daha belirgin olduğunu göreceksin
ikinci yaptığın testi idrarını tutmadan yaptıysan ikinci çizgi daha az belirgin olur
inşallah herşey yolundadır kan testi yaptır değerlerini gör rahatlarsın emin ol

ayyy ne güzell :))))Allah bağışlasın
bize formülllerini versene neler yaptın
klomen kullndın mı ?? kaç ay sonra oldu

ayyy ne güzell :))))Allah bağışlasın
bize formülllerini versene neler yaptın
klomen kullndın mı ?? kaç ay sonra oldu

canım bende adet düzensizli ve hormon bozukluğu vardı doktora gittim 21 mayısta hastalığın pco hastalığına benziyo ve erkeklik hormonun yüksek dedi tedavi için diane 35 ve farlutal verdi bende p.tesi günü bi tane içtim farlutalden midem çok bulandı ve daha içmedim çarşamba günüde öğrendim iki testtede çok belirgin çıktı arka arkaya yaptım.
daha gitmedim doktora

doktor doğum kontrol hapı içmekten başka çaren yok dedi hormon bozukluğunun düzelmesi için.bende hiç ihtimal vermiyodum kıramplar giriyodu üşüttüm diye tahmin ediyodum çarşamba günü akıntım geldi sarımsı bişey akşamada test yaptım

Benimde testimde 2. çizgi çok çok az belirgin ama ben içimde farklı bişeyler olduğunu hissediyorum.:emir_bebek:

bugün doktora gittim kan tahlili yaptırdım değeri 1000 den büyük çıktı ultrasonlada baktı dr.3-4 haftalık dedi.

Back
X