Civan perçemi içtim

elif sena korkmazz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
3
0
1
24
Merhaba ben gebe olduğum halde 2 aylıkken civanperçemi bitkisinden içtim Ayrıca kekik ağrı kesici Majezik bunlardan içtim bir süre 4-5 gün boyunca düşük yapıp bir çocuğa zarar vereceğini de bilmiyordum ilk hamileliğim bana akıl veren de kimse yok çocuğun kendi sağlığına zarar verir mi doğduktan sonra sıkıntı yaşar mı Lütfen acil cevap

Afiyet olsun. Doktora gidip düşük tehlikeniz olup olmadığına baktırın. Varsa ona göre bir yol izler yoksa sonradan da sıkıntı olmaz doğduktan sonra herhangi bir sıkıntı olmaz

Afiyet olsun. Doktora gidip düşük tehlikeniz olup olmadığına baktırın. Varsa ona göre bir yol izler yoksa sonradan da sıkıntı olmaz doğduktan sonra herhangi bir sıkıntı olmaz
Yok düşük tehlikem falan yokmuş ama çocuğun gelişimi bedensel veya zihinsel probleme yol açabileceği gibi birkaç bir şey okudum ne dehşete düştüm kaç gündür de kendime gelemiyorum bedensel sıkıntılı mı doğar

Civan perçemi adet söktürücü ozelli vardir hapları saymıyorum bile herşeyi netten araştırıyorsunuz da iş 2 aylık hamile iken ilaçların prospektusune bakmak aklina gelmiyor yada netten araştırmak ilk hamileliğin olabilir çoğu şeyi bende bilmiyorum ilk hamileliğim ama yumurtlama gördüm dakika düzenli içmem gereken haplarimi dahi içmedim anlamıyorum seni yargılamiyorum ama kızdım açıkçası herşey elinin altında bunun için akıl alman gerektiğini düşünüyorum sen bilinçli olarka çocuk düşsün diye ugrasioz un sanırım anladım bu bunlar bahane değil bilmemk özellikle

Insanları Bilip bilmeden yargılamamız Ne kadar tuhaf o dönem telefon kullanılmıyordum telefonum yoktu ne araştıramadım telefonum eline geçince geç olsa da bir şeyleri fark ettim zaten yaptığım Sorduğum soruda fazlasıyla endişeli olduğumu belirtmiştim insanları kışkırtıp yükleneceğinize ya Hiç yorum yapmayın ya da sadece soruya cevap verin

Valla canım kusura bakma yaşın kaç bilmem ama telefon olmamasida bahane değil ilac kutularının içinde yazıyor ya bu yasa kadar elbet bakmissinfir diye düşünüyorum cahil olduğunu hiç düşünmüyorum olabilir telefonunbl yoktur insanlık hali civan percemini ne olarak kullandın acaba telefon yoktu sağlık ocağı vs de yoktu demi gidip danışma sorma vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…