Açlık otu bu civan perçemi değil bildiğim kadarıylaKızlar aylardır Civanperçemi diye bu otu içiyorum bu ot nedir Allah aşkına
Açlık otunun adını diyet ve zayıflama konulu sohbetlerde duymuş olabilirsiniz. Çünkü açlık otu kişiyi tok tutan ve metabolizmasını hızlandıran çok şifalı bir bitkidir.Kızlar aylardır Civanperçemi diye bu otu içiyorum bu ot nedir Allah aşkına
Ne oldgnu bilmiyorum ama civanpercemi olmadigindan aminim papatya gbi oluyor o ben adetim geciktgnde icerdim hep bazen yine icerim hatta pkoluyum daKızlar aylardır Civanperçemi diye bu otu içiyorum bu ot nedir Allah aşkına
Aynen değilmiş. Gidip alayım civanperçemini bari. Arkadaşlarım da hep tadı acı diyor bende yok değil diyorumNe oldgnu bilmiyorum ama civanpercemi olmadigindan aminim papatya gbi oluyor o ben adetim geciktgnde icerdim hep bazen yine icerim hatta pkoluyum da
Bende yeni öğrendimCivan perçemi olmadığını biliyorumzayıflamaya da bir faydası olmadı. Gebe kalmışsınız. Sağlıkla kucağınıza alın İnşallah Darısı bize
Ben de nerdeyse 2 ayda 1 regl olurdum ama dusundugumuz ay hamile kalabildim cok sasirmistim nasip kismet yani kendini pkoluyum hemen kalamam diye sartlama insallah hayirli olan en kisa zamanda hamile kalir ve saglikla kucagna alirsinAynen değilmiş. Gidip alayım civanperçemini bari. Arkadaşlarım da hep tadı acı diyor bende yok değil diyorumbende de var polikistik gebe kalamadım 10 aydır
Amin İnşallah sağlıklı olsundaBen de nerdeyse 2 ayda 1 regl olurdum ama dusundugumuz ay hamile kalabildim cok sasirmistim nasip kismet yani kendini pkoluyum hemen kalamam diye sartlama insallah hayirli olan en kisa zamanda hamile kalir ve saglikla kucagna alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?