Civanperçemi diye içtiğim bu ot nedir?

Simonzeyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
494
186
53
29
Kızlar aylardır Civanperçemi diye bu otu içiyorum bu ot nedir Allah aşkına

Eklentiler

• IMG-20220108-WA0083.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 214
Açlık otunun adını diyet ve zayıflama konulu sohbetlerde duymuş olabilirsiniz. Çünkü açlık otu kişiyi tok tutan ve metabolizmasını hızlandıran çok şifalı bir bitkidir.
Netten bakarsan bunun gibi şeyler yazıyor

Kabızlık için içiliyor diye biliyorum bu otu civanperçemi diye mi almıştınız?

Evet açlık otu imiş 10 aydır adetten önce ve adet dönemimde civan perçemi diye içiyorum. İnanmıyorum meğerse açlık otu imiş şaka gibi ya aklımda Civanperçemi diye kalmış önceden almıştım

Ne oldgnu bilmiyorum ama civanpercemi olmadigindan aminim papatya gbi oluyor o ben adetim geciktgnde icerdim hep bazen yine icerim hatta pkoluyum da

Ne oldgnu bilmiyorum ama civanpercemi olmadigindan aminim papatya gbi oluyor o ben adetim geciktgnde icerdim hep bazen yine icerim hatta pkoluyum da
Aynen değilmiş. Gidip alayım civanperçemini bari. Arkadaşlarım da hep tadı acı diyor bende yok değil diyorum bende de var polikistik gebe kalamadım 10 aydır

Aynen değilmiş. Gidip alayım civanperçemini bari. Arkadaşlarım da hep tadı acı diyor bende yok değil diyorum bende de var polikistik gebe kalamadım 10 aydır
Ben de nerdeyse 2 ayda 1 regl olurdum ama dusundugumuz ay hamile kalabildim cok sasirmistim nasip kismet yani kendini pkoluyum hemen kalamam diye sartlama insallah hayirli olan en kisa zamanda hamile kalir ve saglikla kucagna alirsin

Ben de nerdeyse 2 ayda 1 regl olurdum ama dusundugumuz ay hamile kalabildim cok sasirmistim nasip kismet yani kendini pkoluyum hemen kalamam diye sartlama insallah hayirli olan en kisa zamanda hamile kalir ve saglikla kucagna alirsin
Amin İnşallah sağlıklı olsunda

Civanperçeminim faydalarını okuyum dedim bebek istiyoruz 10 aydır her türlü araştırma yapıyor insan. Girdim okuyorum sarı bir bitki çıktı papatya gibi dedim acaba kurumuş halimi falan sonra Google görsellerden aradım o an anladım açlık otu olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…