- 23 Nisan 2023
- 1.685
- 289
- 53
- 37
Ins hepimize kizlar gecikmenin 9.gunu etrafınızda ya da sizde pozitif sonradn plan var mi yani 10.gununde falan filan gibuİnşallah rabbim hepimize hayırlı evlat verir bende deniyorum bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins hepimize kizlar gecikmenin 9.gunu etrafınızda ya da sizde pozitif sonradn plan var mi yani 10.gununde falan filan gibuİnşallah rabbim hepimize hayırlı evlat verir bende deniyorum bakalim
Benimde hala gelmedi yarın doktora gideceğim akşam bi test daha yaparım1 kac gun sonra yapicam gelmezsse
Valla bilmiyorum ki kuzu benim de bugün 13. Günüm catlamadan sonra sabah uyandığım da bir kasık sancim vardı regl oldum dedim herhalde baktım bisi yokIns hepimize kizlar gecikmenin 9.gunu etrafınızda ya da sizde pozitif sonradn plan var mi yani 10.gununde falan filan gibu
Bana da oluyo bu aralarValla bilmiyorum ki kuzu benim de bugün 13. Günüm catlamadan sonra sabah uyandığım da bir kasık sancim vardı regl oldum dedim herhalde baktım bisi yok
Ben yaptim az once mieaBenimde hala gelmedi yarın doktora gideceğim akşam bi test daha yaparım
Çizgi var 1 tanemi aldın testBen yaptim az once miea
Birde kaset aldim olacak gibi belim cok ağrıyorÇizgi var 1 tanemi aldın test
Sabah tekrar edersin rabbim hayırlısı ile nasip etsinBirde kaset aldim olacak gibi belim cok ağrıyor
Ben şimdi yaptim boyle cikti iSabah tekrar edersin rabbim hayırlısı ile nasip etsin![]()
Ins hayirlisi ileBen şimdi yaptim boyle cikti i
Test iyice kurusun baya dağınık belli olmuyorBen şimdi yaptim boyle cikti i
Regl oldum canım dün akşam bugünde hormon verdimBana da oluyo bu aralar
Bende daha olmadim 10.gun oldu bugunRegl oldum canım dün akşam bugünde hormon verdim
Gecikme mi 10 günBende daha olmadim 10.gun oldu bugun
Ay napcaz böyle ya doktorda gidemedim yağmurdanBende daha olmadim 10.gun oldu bugun