- 21 Eylül 2016
- 270
- 138
- 23
- Konu Sahibi denizdeniz06
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çarşamba günü 7.26 idi bugün ki 5.76 çıktı heralde kimyasal benimki gerçektenTestin içindeki şerit tam oturmamış.
Ayni laboratuvar mi canim?Çarşamba günü 7.26 idi bugün ki 5.76 çıktı heralde kimyasal benimki gerçekten
evet canım.Doktorda yüzde seksen demişti ama çok ümitliydi neden böyle anlamadım ben sonucu doktora göstermedim tekrar şimdi gene peçeteye kan geldi kesin adet olucam resmen hayal kırıklığıAyni laboratuvar mi canim?
Evet canım
evet canım.Doktorda yüzde seksen demişti ama çok ümitliydi neden böyle anlamadım ben sonucu doktora göstermedim tekrar şimdi gene peçeteye kan geldi kesin adet olucam resmen hayal kırıklığı
Çok hevesim kırıldı biraz ara veririm sanırım çocuk işine uzun bi süre korunurum moralimi toparlayana kadarIste malesef bat gunu gelmeden test yapmanin kotu yani bu.
Rahim duvari kalinlastigi icin dr artacagini varsayarak %80 demis buyuk ihtimalle. Kimyasala benziyor.
Fakat adet olsan bile bu ay tutma olasiligi daha yuksek. Rahim hazir cunku.
Çok hevesim kırıldı biraz ara veririm sanırım çocuk işine uzun bi süre korunurum moralimi toparlayana kadar