Çizgi var mı acaba

Bu gebelik testinin markasini biliyorum. 3 yada 4 tane yapmistim bundan 2. Cizgi silikte olsa vardi. Beta hcg baktirdim. 2 cikti.

Yani demem o ki beta hcg 2 lerdeyken bile cizgi cikabiliyor enteresan ama ben tecrube ettim ve tabi hamile degildim.

Umarim gonlunuze gore olur ve hamilesinizdir :dua:

Sen daha net gorrsn bzn fotograflarda gorunmuyo bence tekrarla testi o da silik cikarsa hsmilesndrrrrrrd gec dollenme az golge gibi cikiyo oda dikkatli bknca Allah gonlune gore versn cnm

İnşallah hamilesindir kızlar ben şu ovilasyon testini internette hangisini alayım ve normal testide acaba bilginiz varmı

Arkadaşlar aranıza yeni üye oldum 1 senedir evliyiz ve artık cocuk istiyorum 31 agustos bat tarihim bugun test yapmak istedim ve resim böyle çıktı resimde pek belli değil ama test elimdeyken belli oluyor. Sizce orda hayalet bir çizgi varmı lütfen bakarmısınız. Resimde pem belli değil gibi erken gebelik testide mevcut elimde ama güvenmem gerekmi gerçekli payı nasıl olur adetime 4gün var çünkü
Bende gördüm var cnm hayırlı olsun...henüz küçuk olduğu icin silik cıkmıştır..kan testi yaptır için rahatlasın..

Bende gördüm var cnm hayırlı olsun...henüz küçuk olduğu icin silik cıkmıştır..kan testi yaptır için rahatlasın..
Bence öyle kendinizi kandirmayin ben dede aynı silik çizgi vardı.bugün doktora gittim kullandığım ilaç hormonu etkilemiş olabilir yada idrarda enfeksiyon varsa da öyle silik çizgi çıkabiliyor muş.hevesini kaçırmak istemem yinede hayırlısı olsun

Ve
Bence öyle kendinizi kandirmayin ben dede aynı silik çizgi vardı.bugün doktora gittim kullandığım ilaç hormonu etkilemiş olabilir yada idrarda enfeksiyon varsa da öyle silik çizgi çıkabiliyor muş.hevesini kaçırmak istemem yinede hayırlısı olsun
Ve benim silik cizgim daha belirgin atayım resmi bakin

Eklentiler

• PhotoGrid_1472282059374.webp
    PhotoGrid_1472282059374.webp
    3 KB · Görüntüleme: 84
kızlar merhaba alakasız olacak biliyorum ama ek iş isteyenler varsa
sadece reklam izleyerek günlük 20 lira kazanmak isteyenler varsa bana dönüş yapsınlar

Çizgi den belli zaten t nin tam altında olması gerek ve dağınık hafif. O kadar çok test yaptım ki 5 ay boyunca anlıyorum az çok
Buna çok kişi hamilesin yazmış Ama zaten bana da öyle bi ihtimal için erken geliyor daha adet tarihime on gün varken sanmıyorum belli olcagini.neyse artık hayırlısı

Buna çok kişi hamilesin yazmış Ama zaten bana da öyle bi ihtimal için erken geliyor daha adet tarihime on gün varken sanmıyorum belli olcagini.neyse artık hayırlısı
Allah gönlüne göre versin canım ama bana bozuk geldi idrarı çok damlatmis da olabilir sin. Hem daha çok erken mis umudunu kaybetme meleğin yerleşme aşamasında dır belki ;)

Allah gönlüne göre versin canım ama bana bozuk geldi idrarı çok damlatmis da olabilir sin. Hem daha çok erken mis umudunu kaybetme meleğin yerleşme aşamasında dır belki :KK66:
İnşallah canım ilk gördüğümde çizgiyi çok sevindim ama hevesim kursağımda kaldı.olsun hayırlısı bakalım :)

Ve

Ve benim silik cizgim daha belirgin atayım resmi bakin
Ayy haklıymışsın canım,bu testlerde sinir bozucu ikinci cizgiyi görmek icin neler yapiyoruz bide böyle yanlış çıkınca sinirleri bozulur insanın..seninde hakkında hayırlısı canım en güzel zamanda en güzel şekilde hamile olduğunu öğren inşallahh

Ayy haklıymışsın canım,bu testlerde sinir bozucu ikinci cizgiyi görmek icin neler yapiyoruz bide böyle yanlış çıkınca sinirleri bozulur insanın..seninde hakkında hayırlısı canım en güzel zamanda en güzel şekilde hamile olduğunu öğren inşallahh
Adetimin azalmasinin sebebi stres hava degisikligi yada ust uste adet sokturucu kullanmak olabilirmi?

Amin canım inşallah.:dua: bu testler insani boşuna sevindiriyor.çok fazla itibar etmemeli teste

Back
X