- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
Sizce silik çizgi var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi duruyor canım çok yeni olabilir. Iki sonra tekrarla koyulasma olursa kan verEki Görüntüle 2893199
Sizce silik çizgi var mı
silik cizgi var gibi dikkatli bakınca insallah hayırlısı olsunEki Görüntüle 2893199
Sizce silik çizgi var mı
İlk başta çıkmadı ama 3 saat sonra filan baktığımda gördümVar gibi duruyor canım çok yeni olabilir. Iki sonra tekrarla koyulasma olursa kan ver
O zaman kuruma çizgisi olabilir canım adetin geçince yinede yap bitaneİlk başta çıkmadı ama 3 saat sonra filan baktığımda gördüm
Hamile misin testim aynı seninki gibiİlk başta çıkmadı ama 3 saat sonra filan baktığımda gördüm
Var canımEki Görüntüle 2893199
Sizce silik çizgi var mı
Evet çiZgi var ama kuruma çizgisi canım maalesefEki Görüntüle 2893199
Sizce silik çizgi var mı
Çok komikHayatım, senin koca az kıpırdanmış bu sefer de hamilelik testi atıyorsun![]()
Komik diye demiyorum, ne bu acele?Çok komik
İstediğimden değil şüphelendiğimden yapmıştım kuruma çizgisiymiş zatenKomik diye demiyorum, ne bu acele?
Dikkat et, eşinin cinsel sorunu çözülmeden çocuk yaparsan yazık olur. Başıma geldi.İstediğimden değil şüphelendiğimden yapmıştım kuruma çizgisiymiş zaten
Düşünmüyorum zaten bebem daha çok küçük , evlilikte iyice oturması lazım, eşimin sorununun çözüleceğini sanmam çünkü ona göre sorun yokDikkat et, eşinin cinsel sorunu çözülmeden çocuk yaparsan yazık olur. Başıma geldi.