fatmur Nirvana Kayıtlı Üye 5 Eylül 2007 121 50 623 42 İstanbul 7 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi fatmur #1 Merhaba. Adetime 4 gün kala test yaptım ve sonuç bu şekilde çıktı. Test bozuk mu yoksa çizgi orda da çıkabilir mi? Ne dersiniz? Eklentiler IMG_20220707_101131.webp 5,1 KB · Görüntüleme: 96
Merhaba. Adetime 4 gün kala test yaptım ve sonuç bu şekilde çıktı. Test bozuk mu yoksa çizgi orda da çıkabilir mi? Ne dersiniz?
NurseCelline Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2020 1.118 753 73 7 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi fatmur #2 Test bozuk olabilir canım çizgilern arası bu kadar yakın olmaması gerekiyor elinde varsa yap bi test daha
Test bozuk olabilir canım çizgilern arası bu kadar yakın olmaması gerekiyor elinde varsa yap bi test daha
fatmur Nirvana Kayıtlı Üye 5 Eylül 2007 121 50 623 42 İstanbul 7 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi fatmur #3 NurseCelline .!.: Test bozuk olabilir canım çizgilern arası bu kadar yakın olmaması gerekiyor elinde varsa yap bi test daha Genişletmek için tıkla... Elimde yok. Bir kaç gün sonra alır tekrar yaparım. Günüm geçer en azından. İnsan çok isteyince sabredemiyor.
NurseCelline .!.: Test bozuk olabilir canım çizgilern arası bu kadar yakın olmaması gerekiyor elinde varsa yap bi test daha Genişletmek için tıkla... Elimde yok. Bir kaç gün sonra alır tekrar yaparım. Günüm geçer en azından. İnsan çok isteyince sabredemiyor.
M Mucizesinibekliyor Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2021 421 277 18 7 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi fatmur #4 fatmur .!.: Merhaba. Adetime 4 gün kala test yaptım ve sonuç bu şekilde çıktı. Test bozuk mu yoksa çizgi orda da çıkabilir mi? Ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Canım bozuk gibi duruyor test çok yakın çizgiler tekrar dene istersen
fatmur .!.: Merhaba. Adetime 4 gün kala test yaptım ve sonuç bu şekilde çıktı. Test bozuk mu yoksa çizgi orda da çıkabilir mi? Ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Canım bozuk gibi duruyor test çok yakın çizgiler tekrar dene istersen
Tiniminimavihanim Nazlı Civcivlerim Zarif Hasretlerim Taçlı Kızlarım Pro Üye Anneler Kulübü 20 Aralık 2020 17.178 En iyi cevaplar 2 76.649 548 8 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi fatmur #5 fatmur .!.: Elimde yok. Bir kaç gün sonra alır tekrar yaparım. Günüm geçer en azından. İnsan çok isteyince sabredemiyor. Genişletmek için tıkla... Sabırsız bu hallerimiz inşAllah gebesindir canımm dediğin gibi tekrar yapmalısın
fatmur .!.: Elimde yok. Bir kaç gün sonra alır tekrar yaparım. Günüm geçer en azından. İnsan çok isteyince sabredemiyor. Genişletmek için tıkla... Sabırsız bu hallerimiz inşAllah gebesindir canımm dediğin gibi tekrar yapmalısın